President

Carlos Mazón felicita COPE Alacant pels 60 anys de servici públic

02/11/2023
Carlos Mazón felicita COPE Alacant pels 60 anys de servici públic
  • El president ha assistit a la III edició dels Premis COPE Alacant que enguany s'emmarquen en el 60 aniversari de la primera emissió radiofònica de l'emissora
  • Subratlla que l'emissora és un focus d'informació per a Alacant i demana més protagonisme a la informació local
Alicante.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat la labor de COPE Alacant com a “referent informatiu a la província”. Així s'ha expressat durant la cerimònia de lliurament d'estos guardons que s'ha realitzat a l'auditori ADDA, i que enguany s'emmarquen en el 60 aniversari de l'emissora.

Carlos Mazón ha subratllat que COPE Alacant suposa “un referent en el sector” i demana més protagonisme per a les emissores locals a l'hora d'atorgar informació als ciutadans.

15 guardonats

La III edició dels Premis COPE Alacant ha entregat un total de 15 guardons. El Premi Solidaritat l'ha obtingut la Unitat Canina del Consorci Provincial de Bombers, el Premi Eficiència Energètica ha sigut per a Aigües d'Alacant, mentre que el Premi Sanitat se l'han emportat els metges d'Atenció Primària i el Premi Innovació ha sigut entregat a la consultora tecnològica Lynx View.

La companyia de marroquineria Anekke ha obtingut el Premi Empresa i Economia. També s'ha reconegut l'orquestra ADDA Simfònica amb el Premi Cultura, l'empresa emergent alacantina Mediterranean Algae amb el Premi Joves Emprenedors i el ballarí Pepe Espadero amb el Premi Superació Personal.

La III edició dels Premis Cope Alacant s'han completat amb el Premi Qualitat i Excel·lència (Hotel Meliá), el Premi Sostenibilitat (Residencial Fioresta d'AEDAS HOMES) i el Premi Moda (Hannibal Laguna). El president de la Generalitat ha recollit el guardó al Transport i Mobilitat 2022 concedit al TRAM Alacant, que coincidix amb el vinté aniversari d'este, i ha entregat el Premi Honorífic a Pepe Domingo Castaño a títol pòstum. El premi especial de l'emissora s'ha entregat al president de la Diputació d'Alacant, Toni Pérez, que ha recollit el premi en nom del Museu Arqueològic d'Alacant (MARQ), guardonat per l'exposició sobre els guerrers de Xi’an.

Galeria d'imatges