Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Espectacles

El Teatre Principal de Castelló presenta el gran actor Pere Arquillué en monòleg dramatitzat premiat pel públic i la crítica

03/11/2023
El Teatre Principal de Castelló presenta el gran actor Pere Arquillué en monòleg dramatitzat premiat pel públic i la crítica
  • Estan a la venda les últimes entrades per a El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc, que es representa este diumenge a les 19.00 hores
  • El Palau de Congressos de Peníscola programa un cap de setmana de cinema amb una de les pel·lícules més taquilleres de la temporada, Barbie

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura, presenta este diumenge 5 de novembre, a les 19.00 hores, al Teatre Principal de Castelló, El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc.

Esta peça teatral és un monòleg dramatitzat que ha rebut diversos reconeixements, com ara el Premi de la Crítica al millor text per a Josep Maria Miró, i al millor actor principal per a Pere Arquillué. L’obra està dirigida per Xavier Albertí.

L’obra trasllada a un poble en el qual apareix el cos mort d’un jove de dèsset anys vestit únicament amb un vestit de bany roig i unes vambes d’esport, enmig d’un camp de farratge.

La troballa del cadàver inicia este text per a un únic intèrpret, Pere Arquillué, on a través de diverses veus ens endinsa en este tràgic succés i, alhora, en el bellíssim paisatge rural d’un xicotet poble on, aparentment, mai passa res.
 
Les entrades tenen un preu d’entre 3 i 20 euros i es poden adquirir en el web de l’IVC. Es pot obtindre un descompte que arriba al 50 % gràcies a ‘Entrada i +’. Així mateix, quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC s’obté un tiquet que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o a l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb descomptes.

Barbie arriba a Peníscola

El Palau de Congressos de Peníscola programa este dissabte 4 i el diumenge 5 de novembre, a les 19.00 hores, un cap de setmana de cinema amb una de les pel·lícules més taquilleres de la temporada, Barbie. La pel·lícula s’exhibix en versió doblada el dissabte i original subtitulada al castellà, el diumenge.

La comèdia, interpretada per Margot Robbie, com a Barbie, i Ryan Gosling com a Ken, està dirigida per Greta Gerwig. Viure en Barbie Land consistix a ser un ésser perfecte en un lloc perfecte. Tot canvia quan es comença a tindre una crisi existencial. Un viatge a la realitat ho canviarà tot en l’“idíl·lic” món de Barbie. Part del món real es trasllada a Barbie Land i trenca el suposat món perfecte.

Les entrades per a esta pel·lícula tenen un preu de 3 euros i es poden adquirir en taquilles o en el web.

 

Galeria d'imatges