Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Suport internacionalització

L’Ivace i l’Associació de Fabricants de Productes de Neteja i Higiene organitzen les trobades empresarials en la fira Hygienalia

04/11/2023
  • Se celebren els dies 7 i 8 de novembre i ja s’hi han inscrit més de 115 empreses de 25 països 
  • A més, l’Ivace ha convidat 8 empreses importadores procedents de Puerto Rico, Cuba, Costa d’Ivori, Xipre, Albània, Panamà i Sèrbia 

Ivace Internacional i l’Associació de Fabricants de Productes de Neteja i Higiene, Asfel, organitzen la setmana que ve unes trobades entre empreses de la Comunitat Valenciana i empreses importadores en el marc de la fira Hygienalia, un certamen centrat en el sector de la neteja i la higiene professional que té lloc del 7 al 9 de novembre, al pavelló 3 d’Ifema a Madrid.

La directora general d’Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha destacat el suport de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, a través d’Ivace Internacional, als certàmens organitzats per les institucions firals valencianes, com en este cas el Saló de la Neteja i la Higiene Professional, líder a Espanya.

“Destaca, un any més, la presència d’empreses de la Comunitat Valenciana en este certamen, amb més del 40 % de les empreses espanyoles inscrites”, ha indicat Olivas.

Des d’Ivace Internacional, en col·laboració amb l’Associació de Fabricants Espanyols de Productes de Neteja i Higiene, s’ha coordinat la participació d’empreses de la Comunitat Valenciana en este certamen internacional i s’ha organitzat una trobada empresarial en la qual ja s’han inscrit 117 empreses, 57 de les quals són estrangeres.

“De manera paral·lela, i a través d’Ivace Internacional, hem convidat 8 empreses importadores procedents de Puerto Rico, Cuba, Costa d’Ivori, Xipre, Albània, Panamà i Sèrbia perquè contacten amb empreses de la Comunitat Valenciana”, ha explicat Olivas.  

En esta edició de les trobades està previst el desenvolupament de més d’un centenar de reunions entre empreses espanyoles i empreses importadores de 25 països, entre els quals destaquen França, Romania, Portugal, Tunísia, Irlanda, Xipre i l’Índia.

Hygienalia

El Saló de la Neteja i la Higiene Professional líder a Espanya és un esdeveniment dirigit a empreses i professionals dels sectors de bugaderia, maquinària, utensilis i accessoris, cel·lulosa, control de plagues, uniformes, serveis, productes químics i medi ambient dins de la neteja i la higiene professional.

Les trobades organitzades per l’Ivace són una iniciativa promoguda per l’Enterprise Europe Network, xarxa de la Comissió Europea que té com a objectiu donar suport a la competitivitat i la innovació de les pimes.