Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
‘Les Arts és per a Tots’

El públic jove rep amb entusiasme el retorn de la sarsuela a Les Arts amb ‘Pan y toros’

03/11/2023
El públic jove rep amb entusiasme el retorn de la sarsuela a Les Arts amb ‘Pan y toros’
  • La funció reservada per a espectadors de menys de 29 anys s'ha convertit en la representació d'este gènere de més èxit des que Les Arts va posar en marxa esta iniciativa
  • Juan Echanove ha fet el seu debut en teatre líric amb la posada en escena d'esta sarsuela, que dirigix musicalment Guillermo García Calvo
  • Pan y toros es representarà a la Sala Principal els dies 4, 8, 11 i 12 de novembre

El públic jove va rebre este dijous amb entusiasme la preestrena de l’obra Pan y toros, d’Asenjo Barbieri, amb la qual torna la sarsuela a la programació del Palau de les Arts Reina Sofía.

La funció reservada per a persones de menys de 29 anys d’este dijous s’ha convertit en la representació d’este gènere de més èxit des que Les Arts va posar en marxa esta iniciativa per a acostar el públic jove a la lírica, en 2019.

Després de finalitzar la representació, la platea de peus ha obsequiat l’elenc, l’equip creatiu i artístic, el Cor de la Generalitat i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana amb una ovació de més de set minuts.

Juan Echanove, que ha sigut l’encarregat de donar la benvinguda als espectadors abans de l’inici de la funció, ha fet el seu debut com a director d’escena en teatre líric amb esta producció de Pan y toros per al Teatre de la Zarzuela.

El muntatge, que ha gaudit d’una excel·lent recepció de públic i crítica en les respectives representacions a Madrid i Oviedo, es podrà veure a Les Arts del 4 al 12 de novembre.

Guillermo García Calvo assumix la direcció musical després de l’excel·lent acolliment de la seua primera incursió en el gènere amb l’Orquestra de la Comunitat Valenciana en La tabernera del puerto en 2019. Destacats intèrprets de sarsuela conformen l’elenc, amb Ruth Iniesta, Carol García, Borja Quiza, Enrique Viana, Amparo Navarro o Pedro Mari Sánchez, entre altres.

Galeria d'imatges