Medi Ambient, Infraestructures i Territori
Transport públic

TRAM d’Alacant modifica el 4 de novembre el servei entre Altea i Calp per proves tècniques als viaductes de l’Algar i Mascarat

03/11/2023
Mascarat
  • El trajecte des d’Altea fins a Calp, passant per Garganes, es farà dissabte amb autobús entre les dos estacions, entre les 8.00 i les 13.00 hores
  • Els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servei fins que acaben els treballs

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà servei d’autobús entre les estacions d’Altea i Calp el dissabte 4 de novembre entre les 8.00 i les 13.00 hores, amb motiu dels treballs de monitoratge previstos als viaductes de l’Algar i Mascarat.

Les proves tècniques previstes obliguen a tancar temporalment eixos dies la circulació ferroviària entre les estacions de Garganes i Calp de la línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant.

Les persones usuàries que viatgen fins a Garganes ho podran fer amb tren, mentre que els passatgers i passatgeres que vullguen continuar el trajecte en direcció Dénia hauran de transbordar a un autobús anteriorment a Altea. En el sentit contrari, hauran de fer el mateix des de Calp.

La parada d’autobús a Altea se situarà a l’N-332, al carrer la Mar, i la de Calp, enfront de l’estació, mentre que els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servei a primera hora del matí, coincidint amb els treballs de l’Algar, i el recuperaran quan estos concloguen a les 11.15 hores.

Abans de l’obertura s’establirà una parada d’autobús, tant en sentit ascendent com descendent, al carrer Catarroja, pròxima a la parada de Garganes.

Les arribades i eixides dels trens afectats mantindran els horaris establits, mentre que l’eixida dels autobusos es realitzarà una vegada es facen els transbords entre tren i autobús.

Les persones usuàries poden obtindre més informació en www.tranmalacant.es, el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72, @tramdealacant i l’app oficial de TRAM d’Alacant.

Galeria d'imatges