Vicepresidència i Servicis Socials, Igualtat i Vivenda
Habitatge públic

La Vicepresidència Segona adjudica la reparació de 19 habitatges públics per a víctimes de violència sobre la dona

03/11/2023
  • Són immobles propietat de l’EVha o que hi estan adscrits, situats en 13 municipis de la Comunitat Valenciana

La Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge ha adjudicat, a través de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), la reparació de 19 habitatges del parc públic de la Generalitat que es destinaran a dones víctimes de violència de gènere.

Es tracta d’immobles propietat d’EVha, o que hi estan adscrits, situats en 13 municipis de la Comunitat Valenciana. A la província de València es repararan un total de nou habitatges a Algemesí, Benissanó, la Pobla de Farnals, Paiporta, Picassent, Sagunt, Sueca i València.

Pel que fa a la província de Castelló, hi sumarà sis habitatges als municipis següents: Borriana, Castelló de la Plana i les Alqueries. Quant a la província d’Alacant, es repararan quatre immobles a Monòver i Gata de Gorgos.

La inversió total d’estes obres ascendix a 216.810 euros (sense IVA), dins de la partida pressupostària que l’EVha té reservada a inversió en habitatge per a dones víctimes de violència.

La Vicepresidència Segona ha desenvolupat mesures en matèria d’habitatge per a prioritzar les persones especialment vulnerables, com ho són les víctimes de violència de gènere. En eixe sentit, el director general de l’EVha, Ernesto Fernández, ha assegurat que per a este col·lectiu “és fonamental sentir-se secundat per l’Administració en eixos moments tan crítics, oferint-los una solució residencial que els proporcione seguretat”.