Conselleria de Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
Formació

Educació promou la formació dels docents i la millora de les competències directives a través de l’activitat iMou-te

04/11/2023
Educació promou la formació dels docents i la millora de les competències directives a través de l’activitat iMou-te
  • Esta activitat de formació permet compartir experiències entre el professorat dels centres educatius de la Comunitat Valenciana
  • A partir del dilluns que ve, 6 de novembre, els centres hauran de realitzar la sol·licitud per a poder participar en esta activitat

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, a través de la Direcció General de Personal Docent, ha convocat l’activitat iMou-te, l’objectiu de la qual és la formació per al desenvolupament professional docent i la millora de les competències directives a través d’estades formatives en centres de la Comunitat Valenciana sostinguts amb fons públics.

Poden acollir-se a esta convocatòria els centres de la Comunitat Valenciana sostinguts amb fons públics que impartisquen Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional, Formació de Persones Adultes, ensenyances de règim especial i ensenyances oficials d’idiomes.

A través de l’activitat iMou-te es possibilita la formació per al desenvolupament professional docent mitjançant estades formatives basades en l’observació de bones pràctiques. La finalitat del projecte és proporcionar als docents, en les respectives etapes, àrees, matèries i mòduls de la seua pràctica professional, l’aprenentatge i l’actualització de coneixements científics i pedagògics, així com l’adquisició d’habilitats metodològiques i el maneig i la utilització didàctica de recursos que els centres educatius estan desenvolupant.

Els centres participants es poden inscriure com a amfitrions o com a observadors. En este sentit, els centres amfitrions oferixen els seus projectes, que s’ordenen en un catàleg segons el qual els centres observadors poden mostrar les seues preferències.

Les sessions per a l’observació i l’intercanvi de bones pràctiques es duran a terme al centre educatiu amfitrió. Les estades formatives iMou-te no podran suposar la paralització ni la interrupció del funcionament ordinari de les activitats lectives als centres participants.

A partir del pròxim 6 de novembre estarà disponible el tràmit de sol·licitud de participació per als centres amfitrions. Aquells que ja van participar en el curs 2022-2023 hauran de realitzar el tràmit per a confirmar, modificar o anul·lar les activitats oferides.

En breu la Subdirecció General de Formació del Professorat convocarà una sessió informativa telemàtica per a explicar les fases i el funcionament de la convocatòria. Tota la informació estarà disponible en la pàgina web següent: iMou-te.

Galeria d'imatges