Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Ajudes a empreses artesanes

El Consell concedix més d’un milió d’euros a 103 empreses artesanes per a la modernització i la millora d’equipament

06/11/2023
  • La subvenció màxima arriba als 30.000 euros

La Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la resolució per la qual concedix un total d’1.148.991,81 euros a 103 persones i pimes artesanes, amb la finalitat de donar suport a la modernització i la millora de l’equipament per a l’exercici i el desenvolupament d’oficis artesans per a l’exercici 2023.

Les ajudes tenen per objecte impulsar i incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat de l’activitat artesanal a la Comunitat Valenciana, donant suport a la modernització de les estructures artesanals i la incorporació de noves tecnologies que contribuïsquen a adaptar les infraestructures a les noves pautes de l’economia avançada, garantint a les persones consumidores uns equipaments i productes capaços de satisfer eficientment les seues necessitats.

En concret, les 103 persones i pimes beneficiades amb les ajudes han rebut una subvenció màxima del 75 % de la inversió proposada per a actualitzar i modernitzar l’equipament, amb un límit màxim de 30.000 euros.

La directora general de Comerç, Artesania i Consum, M. Isabel Sáez, ha destacat el compromís del Consell amb la labor de les persones artesanes, perquè “són el reflex de la nostra identitat i tradicions” i constituïxen “un motor per al creixement dels nostres municipis i sostén econòmic de moltes famílies”.