Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Programa LLAMP 3i

La Generalitat fomenta l’emprenedoria amb un triple impacte innovador: social, mediambiental i econòmic i sostenible

06/11/2023
  • El programa LLAMP 3i està impulsat per la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme i reconeix iniciatives empresarials que impacten positivament en l’entorn
  • La directora general d’Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, manifesta el suport del Consell a “iniciatives que generen riquesa i reforcen el teixit empresarial valencià”
  • Els Premis LLAMP 3i, dotats amb 55.000 euros, distingixen 10 empreses en 4 categories diferents

La directora general d’Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha participat en l’entrega dels Premis LLAMP 3i 2023, que fomenten iniciatives empresarials a la Comunitat Valenciana que impacten positivament en l’entorn i generen equilibri social, contribuint a canviar el model productiu i generant una societat valenciana més sostenible i resilient.

LLAMP 3i és un programa impulsat des de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme i la col·laboració dels CEEIS de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu d’acompanyar les empreses en la consecució del triple impacte innovador en els seus vessants social, mediambiental i econòmic i sostenible.

Durant la celebració de l’acte, Ester Olivas ha manifestat el suport del Consell a esta mena de programes de mentoria i acceleració d’empreses emergents, i als empresaris i les empresàries que lluiten dia a dia per la consolidació dels seus projectes emprenedors, que contribuïxen a “generar riquesa a la nostra Comunitat i reforçar el teixit empresarial valencià”.

“Este Consell continuarà donant suport a l’emprenedoria com a font de riquesa i sostenibilitat a la Comunitat Valenciana”, ha assegurat la directora general, “continuarem oferint el nostre suport a iniciatives que s’acosten a les necessitats reals dels emprenedors valencians, que són la saba d’un ecosistema empresarial en contínua evolució, dinàmic i innovador”.

En eixe sentit, Ester Olivas ha manifestat que des de la Direcció General d’Emprenedoria i Internacionalització “impulsarem actuacions que fomenten l’emprenedoria de manera transversal i que ajuden directament a les pimes i a les persones emprenedores, fonamentalment en els primers anys de vida, els més difícils, però també en la seua consolidació i creixement, comptant amb la col·laboració d’entitats de l’ecosistema valencià que hi aporten les seues experiències i el saber fer”.

Esta segona edició dels Premis LLAMP va rebre més de 150 sol·licituds de participació de pimes, cooperatives i persones emprenedores amb projectes de menys de tres anys d’antiguitat, de les quals van ser seleccionats un total de 89 participants que han assistit a sessions de mentoria, formacions grupals, esdeveniments de treball en xarxa i tallers per a aprendre a comunicar millor els seus projectes i millorar la competitivitat.

Entre estes 89 empreses, un jurat format per persones de prestigi i experiència reconeguts va realitzar una selecció dels 24 finalistes que opten als 10 premis, que, amb una dotació econòmica de 55.000 euros, s’han atorgat en l’acte de hui.

Premis 2023

En la categoria de triple impacte innovador ha resultat guanyadora l’empresa Revolución Sostenible SL, a la qual ha correspost un premi en metàl·lic de 10.000 euros; en segon lloc, i amb un premi de 3.000 euros, ha quedat l’empresa Quimsil Siliconas SL, i el tercer lloc, dotat amb 2.000 euros, ha sigut per a l’empresa Clevergy.

En categoria impacte mediambiental, el primer premi ha sigut per a l’empresa Perseo Biotechnology, dotat amb 10.000 euros; el segon lloc, amb 3.000 euros, ha correspost a l’empresa Fitplanet, i el tercer lloc ha sigut per a l’empresa Atriamove, amb un premi en metàl·lic de 2.000 euros.

En la categoria impacte social ha resultat vencedora l’empresa Accésit Inclusivo SL, premiada amb 10.000 euros; seguida per l’empresa Bumerania SL, amb 3.000 euros, en segon lloc, i el tercer lloc ha sigut per a l’empresa Marine Systems and Robotics SLNE, a la qual ha correspost un premi de 2.000 euros.

Finalment, en la categoria de lideratge femení, el premi, dotat amb 10.000 euros, ha sigut per a l’empresa Zaperoco Cooperativa.