President
Falles 2024

Carlos Mazón destaca el paper de les falleres majors de València 2024 com a ambaixadores de la Comunitat Valenciana

08/11/2023
Carlos Mazón destaca el paper de les falleres majors de València 2024 com a ambaixadores de la Comunitat Valenciana
  • El president de la Generalitat ha rebut en audiència María Estela Arlandis, fallera major de València, i Marina García, fallera major infantil
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha rebut en audiència les falleres majors de València 2024, María Estela Arlandis i Marina García Arribas, de les quals ha destacat el seu paper com a “ambaixadores de la província i de tota la Comunitat Valenciana”.

El cap de l’executiu valencià ha traslladat el suport del Consell a una de les festes més representatives de la província de València, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, i que “constituïx un dels principals senyals d’identitat dels valencians i un gran reclam turístic de la nostra Comunitat”.

Així mateix, els ha desitjat un bon regnat i les ha animat a divulgar “el que som capaços de fer a la Comunitat Valenciana, una terra hospitalària, cosmopolita i oberta el turisme”.

Després de la signatura en el Llibre d’honor del Palau, el president els ha entregat una ceràmica representativa de Manises, obra del ceramista Rafael Mora Esteve.

Per la seua banda, les falleres majors de València també han obsequiat el president amb una ceràmica d’Alzira.

Galeria d'imatges