Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Parcs empresarials

L'empresa Aceites de las Heras invertirà 450.000 euros a Utiel per a ampliar les seues instal·lacions i augmentar-ne la capacitat d'embotellament en sòl industrial adjudicat per l'Ivace

12/11/2023
L'empresa Aceites de las Heras invertirà 450.000 euros a Utiel per a ampliar les seues instal·lacions i augmentar-ne la capacitat d'embotellament ...
  • L'Ivace adjudica a esta empresa familiar una parcel·la de 2.276 metres quadrats al Parc Empresarial Nou Tollo
  • Nuria Montes: “Des del Consell ajudem les empreses perquè s'implanten, invertisquen i generen ocupació en la Comunitat Valenciana”

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha informat que l'Ivace ha adjudicat 2.276 metres quadrats de sòl industrial a Aceites de las Heras S. L. U. al parc empresarial Nou Tollo, que comercialitza a Utiel.

Aceites de las Heras S. L. U. és una empresa familiar dedicada a la producció, l'embotellament i la distribució d'olis comestibles i especialitzada en oli d'oliva que ja està instal·lada en Nou Tollo, i que amb esta adjudicació ampliarà la superfície fins als 10.722 metres quadrats.

L'adquisició de sòl industrial, que s'ha produït mitjançant una compravenda, li permetrà ampliar les instal·lacions per a la recepció d'oliva i construir una nova nau d'emmagatzematge de matèria auxiliar per a augmentar-ne la capacitat d'embotellament i preparar el futur per al mercat internacional. Per a fer-ho, hi farà una inversió de 450.000 euros.

Montes ha assegurat que esta adjudicació “és un exemple clar del suport de l'Ivace i de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme a les empreses, ja que els facilita atractives condicions en l'adquisició de sòl industrial de qualitat perquè puguen crear o, com en este cas, consolidar i ampliar els seus projectes i continuar generant ocupació i creixement econòmic”.

“La indústria i els sectors productius són un dels pilars fonamentals per al desenvolupament de la Comunitat Valenciana i per això continuarem ajudant les empreses perquè s'implanten i invertisquen ací”, hi ha afegit.

D'esta manera, ha subratllat el compromís del Consell “per a impulsar decididament la indústria del nostre territori com un dels motors del creixement econòmic, aspirant a aconseguir este sector el 20 % del PIB de la Comunitat Valenciana (actualment representa el 15 %)”.

Així mateix, ha assegurat que este Consell “treballa perquè la Comunitat Valenciana siga una terra d'oportunitats i el millor lloc per al desenvolupament de projectes empresarials, per això volem que empreses i emprenedors troben en este govern un aliat i un suport, i no un obstacle”.

“A més -ha continuat- des de l'Ivace donem suport cada any a les àrees industrials, perquè són un important element dinamitzador i el lloc on es genera ocupació i creixement econòmic i ho fem amb ajudes per a millorar i modernitzar els seus servicis i infraestructures, impulsant la constitució d'entitats de gestió i modernització, el mapa de sòl industrial i la classificació de les àrees perquè aconseguisquen la màxima qualitat”.

Nou Tollo

El Parc Empresarial Nou Tollo té una situació geogràfica estratègica. Està situat al costat de l'autovia A-3, amb una connexió ràpida a les principals vies de comunicació, proximitat a València i experiència i especialització de la mà d'obra de la comarca.

Disposa d'una superfície total de 247.226,23 metres quadrats i actualment es troba obert el termini per a presentar les sol·licituds per a adquirir sòl industrial. La informació sobre els plecs de comercialització està disponible en el web www.ivace.es i també es poden realitzar consultes en el telèfon 96 120 96 26 i a través del correu promocion.ivace@ivace.gva.es.

Nou Tollo està comercialitzat al 93 % i disposa d'un total de 10 naus industrials que es troben adjudicades al 100 %. Per això, l'Ivace continua avançant en els treballs per a ampliar el parc que permeten donar resposta a la demanda existent, especialment en parcel·les de grans dimensions.

Aceites de las Heras S. L. U.

Aceites de las Heras S. L. U. és una empresa fundada en 1885 productora, envasadora i exportadora d'oli d'oliva espanyol. Compta amb una almàssera pròpia que complix estàndards de qualitat internacionals com IFS Food.

La llarga experiència en el sector li ha permés situar-se en el rànquing de les 25 primeres empreses d'oli d'oliva d'Espanya. Dona ocupació a 25 persones, factura anualment 28 milions d'euros entre mercat nacional i exportacions (treballa amb més de 25 països i les vendes a l'exterior representen el 25 % del total).

En 2016, Aceites de las Heras va inaugurar a Nou Tollo les noves instal·lacions amb una àrea de 8.500 metres quadrats i una superfície construïda de 3.350 metres quadrats dividida en almàssera, magatzem de matèries primeres, de producte acabat i de productes auxiliars, així com una planta de producció i oficines.

Actualment compta amb cinc línies d'embotellament, una exclusivament dedicada a producte ecològic i amb una capacitat d'emmagatzematge de 600 tones. Així mateix, disposa d'una capacitat de producció de més de dos milions de litres d'oli d'oliva verge extra anuals.

Galeria d'imatges