Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Teatre Rialto

L'IVC obri el termini de recepció de espectacles per a l'exhibició de companyies valencianes

12/11/2023
L'IVC obri el termini de recepció de espectacles per a l'exhibició de companyies valencianes
  • Els espectacles seleccionats formaran la programació de l'últim trimestre de la temporada 2023/2024
  • El termini de presentació serà del 13 de novembre al 3 de desembre

La direcció adjunta d'Arts Escèniques de l'IVC obri el termini de recepció de propostes per a configurar la temporada d'exhibició de companyies valencianes de la temporada 2023‑2024.

Durant esta temporada, com en temporades anteriors, el Teatre Rialto dedicarà un trimestre a l'exhibició de companyies valencianes, entre abril i juny aproximadament.

Per a configurar la programació entre les ofertes rebudes es tindran en compte: que siguen companyies valencianes; que hi haja propostes de teatre, dansa, circ i nous llenguatges, i que siguen estrenes absolutes o que no s'hagen exhibit anteriorment en cap altra sala de la ciutat de València. Així mateix, l'IVC tindrà en compte que hi haja presència de companyies de les tres províncies: Castelló, València i Alacant.

En esta convocatòria no s'admetran propostes orientades a públic infantil i l'exhibició de cada espectacle serà de quatre dies: de dijous a diumenge.

Per a presentar una proposta cal enviar el dossier de l'espectacle, enllaç de vídeo (si se'n té), proposta de caixet per a quatre dies seguits de funció i les dades de contacte de la companyia en este enllaç.

El termini per a rebre les propostes és del 13 de novembre al 3 de desembre de 2023.

Galeria d'imatges