Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Promoció turística

Nuria Montes espera que l'edició de Benidorm Fest de 2024 siga “la millor de la història”

12/11/2023
Nuria Montes espera que l'edició de Benidorm Fest de 2024 siga “la millor de la història”

  • La consellera celebra la selecció dels 16 candidats per al certamen que comença a final de gener, tres dels quals són alacantins
  • El Govern Valencià aporta 1,5 milions d'euros per a l'organització de l'esdeveniment

València

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha celebrat este diumenge el tret d'eixida de la pròxima edició del Benidorm Fest, que se celebrarà al Palau d’Esports l’Illa entre el 30 de gener i el 3 de febrer de 2024. “Ja ha començat el compte arrere de la que possiblement és la millor edició del Benidorm Fest, la que se celebrarà l'any que ve a la capital turística i que suposarà reafirmar un dels grans esdeveniments per a la promoció turística de la Comunitat”, ha explicat Montes.

 

“Amb la selecció dels 16 candidats participants este dissabte, tres dels quals, a més, són de la província d'Alacant, s'inicia este festival que reunix milions de fans en tot Espanya i tot Europa”, i que permet promocionar les marques de Benidorm i la Comunitat Valenciana durant “pràcticament tot l'any”. Este impacte s'estén “fins a la 68a edició del festival d'Eurovisió”, en què el guanyador del Benidorm Fest participarà representant a Espanya.

 

La consellera ha destacat que la implicació del Govern Valencià en este certamen “és essencial”, amb una aportació “d'1,5 milions d'euros” que permetran “fer realitat esta nova edició”. També hi haurà una sèrie d'activitats complementàries l'objectiu de les quals és estendre la promoció d'una celebració “que ja s'ha convertit en una cita ineludible per als eurofans de tot el món”.

 

Tal com va anunciar este dissabte RTVE a Sevilla, en el marc dels Latin Grammy que es realitzen a la ciutat fins al 16 de novembre, 12 solistes i quatre grups amb diferents nivells d'experiència musical participaran en la nova edició del Benidorm Fest. La selecció s'ha fet amb un equip transversal de professionals de la cadena, que s'ha encarregat d'elegir els finalistes d'entre les 825 propostes rebudes a través d'un formulari web.

 

El Benidorm Fest repetix format per tercer any consecutiu després d'haver sumat més de 100 milions de visualitzacions en xarxes socials en les dues edicions anteriors, amb pics d'audiència de 3 milions d'espectadors durant la gran final. En este sentit, Montes ha reiterat la intenció que l'any que ve “se celebre el millor Benidorm Fest de la història” i es consolide un certamen “essencial per a l'estratègia de promoció de la Conselleria i el Govern Valencià liderat per Carlos Mazón”.

 

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats