Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia oferix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir als diversos esdeveniments que se celebraran en els pròxims dies

13/11/2023
Ecogira
  • Del 14 al 16 tenen lloc Ecofira i Energy Global Expo & Congress
  • La freqüència de pas serà de 20 minuts entre les 6.00 i les 22.00 hores

Metrovalencia posa en funcionament diversos serveis especials en la línia 4 de tramvia de Metrovalencia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen als diversos esdeveniments que tenen lloc al recinte firal durant els pròxims dies.

En concret, del 14 al 16 d’este mes coincidiran dos esdeveniments: Ecofira i Energy Global & Congress.

Durant la celebració de l’esdeveniment, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira, i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts entre les 6.00 i les 22.00 hores.

El dimarts 14, el dimecres 15 i el dijous 16, el primer tramvia des de Beteró eixirà a les 6.00 hores i des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.30 hores, i l’últim, des d’esta parada, a les 21.29 hores, mentre que des de Fira, el primer ho farà a les 6.40 hores i l’últim a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines - Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que vullguen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servei poden telefonar al 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Esta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia, en les xarxes socials @metrovalencia i <facebook/metrovalencia.fgv> i l’app oficial.

Galeria d'imatges