Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Reunió de treball

Pradas aborda amb ANGED les perspectives de les grans superfícies comercials de la Comunitat

13/11/2023
Pradas aborda amb ANGED les perspectives de les grans superfícies comercials de la Comunitat
  • La consellera posa de manifest el compromís del Consell per dotar els sectors estratègics de “les millors eines”, consolidar el creixement econòmic i l'arribada de noves inversions

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha mantingut una reunió de treball amb responsables de l’Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (ANGED), una trobada en la qual s’ha abordat la situació del sector i les seues perspectives de futur.

Salomé Pradas ha assenyalat que el de les grans superfícies “és un dels sectors estratègics de la Comunitat Valenciana”, prova d’això -hi ha afegit- és que només en 2022 va créixer un 14,5 %, segons es reflectix en el seu últim informe anual.

Durant la reunió, la consellera ha mostrat el compromís del Consell per garantir el creixement econòmic de la Comunitat i el compromís “per dotar els nostres sectors clau de les millors ferramentes per a l’arribada de noves inversions”.

La responsable de Medi Ambient s’ha referit al pla de simplificació administrativa que està duent a terme el seu departament, la “profunda” revisió normativa en matèria mediambiental o l’estratègia d’adaptació activa al canvi climàtic. “Eixos transversals que, sens dubte, contribuiran a millorar el dia a dia de les nostres empreses i que estem convençuts que incentivaran la creació de nous llocs de treball”, ha manifestat.

Pradas ha traslladat a ANGED que el seu objectiu és “oferir seguretat i tranquil·litat en totes les qüestions que són competència de la normativa i els tràmits” que regulen el seu departament, així com “a les empreses que són un eix de prosperitat i ocupació”. En esta línia, també ha apuntat que “esta revisió i simplificació administrativa atraurà aquelles empreses que estan tocant a la porta de la Comunitat, que cada vegada en són més”.

Galeria d'imatges