Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Costes

La Conselleria de Medi Ambient es persona en la partició de la platja de Puçol i anuncia que presentarà al·legacions, que protegisquen els veïns

15/11/2023
La Conselleria de Medi Ambient es persona en la partició de la platja de Puçol i anuncia que presentarà al·legacions, que protegisquen els veïns
  • El director general de Costes ha comparegut en l'acte de fitació per a manifestar en l'acta la disconformitat i mostrar el seu suport als afectats
  • Martínez Mus assenyala que “és innecessari tornar a causar problemes als veïns d'un municipi que és molt sensible, perquè ja va patir enderrocaments en aplicació de la Llei de costes de 1988”

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori s’ha personat en l’acte de fitació que marca la partició d’un tram de 470 metres de longitud, comprés entre els vèrtexs M-15 i M-21 de la platja de Puçol, convocat pel Ministeri, per a “oposar-nos una altra vegada a la privació de drets i oportunitats de futur per als veïns”.

“Es tracta d’una nova acció injustificada, ja que en lloc de protecció tornem a tindre una altra limitació”, segons ha assenyalat el director general de Ports, Aeroports i Costes, Vicente Martínez Mus.

El director general de Costes ha comparegut junt amb l’alcaldessa de Puçol, Paz Carceller, en l’acte de fitació per a manifestar en l’acta la disconformitat de la Generalitat a la partició i anunciar que presentarà al·legacions al projecte.

Martínez Mus ha remarcat que “és innecessari tornar a causar problemes als veïns d’un municipi que és molt sensible, perquè ja va patir enderrocaments en aplicació de la Llei de costes de 1988”. En este sentit, hi ha afegit que “moltes famílies encara ploren aquells enderrocaments i qualsevol limitació del domini, per xicoteta que siga, ha de tindre davant les administracions per a defendre els ciutadans”.

Finalment, per a Martínez Mus, es tracta d’“un tram que ja està particionat i no s’entén per què s’intenta fer una partició que no té una afecció directa a habitatge, però sí condicionants de cara al futur”. Per això -ha matisat- “no té sentit ni utilitat que la línia passe per la meitat del passeig, es tracta d’un colp de força més”.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

Declaracions del director general de Ports, Aeroports i Costas, Vicente Martínez Mus