Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Arts escèniques

L'Institut Valencià de Cultura oferix teatre, dansa per a bebés i circ al Teatre Arniches d'Alacant

15/11/2023
L'Institut Valencià de Cultura oferix teatre, dansa per a bebés i circ al Teatre Arniches d'Alacant
  • Del 17 al 19 de novembre, l'Arniches oferix els espectacles Amado, de Caterva Teatre, Único, de Martín Melinsky, i Paisatges. Estudi #1, de Creamoviment

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) ha représ la programació del Teatre Arniches d'Alacant, després del pas de la Mostra de Teatre d'Autors Contemporanis, amb tres propostes de teatre, circ i dansa per als dies 17, 18 i 19 de novembre.

En paraules de la delegada territorial de l'IVC a Alacant, Alicia Garijo, la programació d'esta setmana “ens representa totalment, ja que tornem a concentrar propostes per a tots els gustos i edats, des de la peça de Caterva per a un públic jove o adult, l'espectacle Único, que es pot gaudir a totes les edats, i la picada d'ullet als més xicotets de la casa amb el treball de Creamoviment”. 

Teatre, circ i dansa

El divendres 17 de novembre, a les 20.30 hores, la companyia valenciana Caterva Teatre presenta l'espectacle de teatre en valencià Amado, que a més s'oferirà en sessió de campanya escolar per a alumnat de Secundària.

La història d'Amado Granell és un viatge, una aventura per la primera meitat del segle vint. Tinent republicà, exiliat, enrolat en la legió estrangera francesa i més tard en l'exèrcit de la França lliure, on va arribar a liderar ‘La Nou’ i va participar en l'alliberament de París del nazisme.

El dissabte 18 de novembre, a les 19.30 hores, arriba el circ a l'Arniches de la mà d'Único, un espectacle de la companyia de Martín Melinsky, per a tots els públics. 

Este espectacle va ser la primera producció de la companyia de Martín Melinsky, que naix en 2020 amb com a resultat d'anys d'experiència en la varietat clown i el teatre gestual per part de l'actor, pallasso, director i pedagog homònim.

El diumenge, 19 de novembre, tornen les sessions matinals a les 12.00 hores amb la programació de Som Menuts, dirigida a públic familiar, amb un espectacle de dansa de la companyia Creamoviment recomanat per la Red Española de Teatros y Auditorios.

Paisatges. Estudi #1 és un espectacle de dansa participatiu per a famílies amb bebés de 0 a 5 anys en què, a partir de la dansa contemporània i la música interpretada en directe, es convida els espectadors a formar part de la proposta activament.

Venda d'entrades: consulteu ací

Galeria d'imatges