Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Esport

El Circuit Ricardo Tormo reunirà més de 4.500 castellonencs en la final de MotoGP

15/11/2023
El Circuit Ricardo Tormo reunirà més de 4.500 castellonencs en la final de MotoGP
  • El Circuit ha presentat la 25a edició del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana en la Diputació de Castelló
  • El pilot de Borriana Sergio García Dols s'ha proclamat novell de l'any en la categoria de Moto2 

El Circuit Ricardo Tormo ha presentat el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana en la Diputació de Castelló, del qual uns 4.500 aficionats de la província tenen comprades ja les entrades per a assistir a l’última cita del Campionat del Món de Motociclisme.
 
Així ho ha indicat la delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, que ha anunciat que “més de 85.000 persones ompliran les graderies del Circuit Ricardo Tormo el diumenge del Gran Premi, 4.500 dels quals s’estima que viatjaran des de la província de Castelló”.

El director del Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert, ha explicat que, “una vegada més, el Gran Premi de la Comunitat Valenciana serà el de més afluència dels quatre que se celebren a la península Ibèrica: Jerez, Portimão, Catalunya i València”.

El diputat d’Esports de la Diputació de Castelló, Iván Sánchez, ha recordat que “sempre parlem de la ‘marca Castelló’ com a escenari esportiu, i esta vegada traslladem eixa marca a través dels nostres pilots al Circuit Ricardo Tormo”.

“És un orgull per a la nostra província, tenim moltíssims pilots, no només de motociclisme de velocitat, també d’enduro, motocròs... esta casa té el plaer d’ajudar-los per a portar el nom de Castelló i la Comunitat Valenciana fora de les nostres fronteres i promocionar, a través dels nostres pilots, tota la Comunitat i la província”, hi ha afegit Sánchez.

Sergio García Dols, ‘rookie’ de l’any en Moto2

El pilot de Borriana Sergio García Dols (Kalex) serà un dels protagonistes de la categoria de Moto2 en el Gran Premi, i és que ja s’ha proclamat guanyador del trofeu de ‘rookie’ de l’any de la categoria, és a dir, ha sigut el millor debutant de la temporada de Moto2.

García Dols, que es troba a Qatar per a disputar el penúltim gran premi de la temporada, va enviar un vídeo per a tots els assistents de la presentació en el qual ha comentat: “Sent molt no poder estar ací amb tots vosaltres en la presentació del Gran Premi a Castelló, però, com sabeu, hem d’afrontar la penúltima cita de la temporada a Qatar, però volia agrair tot el suport que ens està donant la Diputació de Castelló i el Circuit Ricardo Tormo, gaudirem d’un gran cap de setmana amb tota la nostra afició”.

El Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana tindrà lloc al Circuit Ricardo Tormo durant el cap de setmana del 24, 25 i 26 de novembre.

A més, els dies 27 i 28 d’este mateix mes se celebraran també a València els primers tests de pretemporada de Moto3, Moto2 i MotoGP amb les motos de 2024.

Les entrades per a assistir al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana i als tests oficials de pretemporada estan a la venda en la pàgina web oficial del Circuit Ricardo Tormo (més informació).

Galeria d'imatges