Vicepresidència i Servicis Socials, Igualtat i Vivenda
Cupó ONCE 25N

Susana Camarero destaca el “compromís social” de l’ONCE en la lluita contra la violència sobre les dones i la seua labor per la integració laboral de les víctimes

16/11/2023
Susana Camarero destaca el “compromís social” de l’ONCE en la lluita contra la violència sobre les dones i la seua labor per la integració laboral ...
  • La vicepresidenta segona ha assistit a la presentació del cupó de l’ONCE pel Dia per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona
  • Es posaran a la venda 5,5 milions de cupons amb els lemes ‘Ens volem vives’, ‘Ni una menys’ o ‘Contra les violències masclistes’

La vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, ha destacat el “compromís social” de l’ONCE en la lluita per acabar amb la violència sobre les dones i la seua labor per la “integració laboral de dones amb discapacitat que patixen este tipus de violència”.

Susana Camarero ha assistit, junt amb el president del Consell Territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, Enrique Llin, a la presentació del cupó que l’ONCE ha dedicat amb motiu de la celebració el pròxim dia 25 de novembre del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

A l’acte ha assistit també la secretària autonòmica d’Igualtat i Diversitat, Asunción Quinzá, i el Delegat de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, Jose Manuel Pichel, a més d’una àmplia representació de les dones del Grup Social ONCE.

La vicepresidenta segona ha agraït a ONCE la labor que realitza per a avançar en la “protecció” de les víctimes de violència de gènere, “a través d’iniciatives que permeten detectar estes situacions i donar-hi resposta”.

En la seua intervenció, Camarero s’ha referit, especialment, al programa ‘Dones en mode ON-VG’ de Fundació ONCE, que va atendre l’any passat 642 dones amb discapacitat víctimes de violència de gènere, 259 de les quals van aconseguir un treball en empreses externes, a més dels quasi 100 llocs de treball que va generar el Grup Social ONCE.  

Segons ha informat la Fundació, es posaran a la venda cinc milions i mig de cupons amb els lemes ‘Ens volem vives’, ‘Ni una menys’ o ‘Contra les violències masclistes’.

Galeria d'imatges