Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia reforça dilluns nit el seu servei amb motiu del partit de la Lliga entre Llevant UE i Racing de Santander

19/11/2023
Estadi del Llevant
  • Les línies L1, L2, L3 i L5 de metro i l'L6 de tramvia oferiran servei després del partit, que comença a les 21.00 hores al Ciutat de València
  • La parada Estadi Ciutat de València està situada a les portes de l'estadi i l'estació de Machado, als voltants

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reforçarà el dilluns 20 de novembre el servei de metro i tramvia per a facilitar el desplaçament dels aficionats, després del partit de la Lliga que disputen el Llevant UE i el Racing de Santander. El partit es jugarà a partir de les 21.00 hores a l’estadi Ciutat de València.

Després de la fi del partit, FGV oferirà servei en la línia 6 de tramvia (Marítim-Tossal del Rei), a la qual pertany la parada Estadi Ciutat de València (situada a les portes de l’estadi), en direcció a Doctor Lluch, a les 22.57 i 23.17 hores. Estos tramvies passaran per la parada de Benimaclet a les 23.08 i 23.28 hores en direcció Doctor Lluch.

A més, els aficionats poden accedir-hi i tornar de l’estadi Ciutat de València des de la pròxima estació de metro de Machado, corresponent a la línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport). En concret, a les 23.24 hores s’ha programat un tren de l’L3 fins a Aeroport; a les 23.26 hores cap a Marítim, amb l’L5, i a les 23.28 hores cap a Rafelbunyol, amb l’L3. Eixos mateixos trens passaran per l’estació de metro de Benimaclet a les 23.26 hores; a les 23.28 hores i a les 23.26 hores, respectivament.

Per part seua, a l’estació d’Àngel Guimerà hi haurà enllaços de la línia 1 a les 23.36 hores cap a Seminari; de la línia 2, a les 23.38 hores cap a Paterna, i a les 00.01 hores cap a Torrent Avinguda.

Els serveis previstos per Metrovalencia per a este esdeveniment formen part dels dispositius especials que realitza l’empresa pública i tenen com a objectiu afavorir la mobilitat en transport públic.

Tots aquells usuaris de Metrovalencia que vullguen ampliar la informació d’horaris i freqüències poden consultar la pàgina web de Metrovalencia o telefonar al 900 46 10 46 d’Atenció al Client, així com contactar a través de Twitter en @metrovalencia; en <facebook.com/metrovalencia.fgv>, i l’app oficial.

Galeria d'imatges