Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Fins al 19 de novembre

Turisme CV promociona l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en la fira INTUR de Valladolid

17/11/2023
Turisme CV promociona l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en la fira INTUR de Valladolid
  • La Generalitat participa amb un estand de 100 metres quadrats en el qual està representada tota l'oferta de turisme de la Comunitat Valenciana
  • En el marc d'esta fira se celebren unes jornades de comercialització per a professionals del turisme d'interior, on Turisme CV ha acreditat diverses empreses de la Comunitat Valenciana

Turisme promociona l’oferta turística de la Comunitat Valenciana en la XXVI edició de la Fira Internacional del Turisme d’Interior de Valladolid (INTUR), que se celebra fins al 19 de novembre, amb l’objectiu d’atraure més turistes a les destinacions d’interior de la destinació Comunitat Valenciana.

Del 17 al 19 de novembre, se celebra Intur Viatgers, que engloba les propostes de més d’un miler de destinacions, empreses i col·lectius professionals per a viatjar.

Turisme Comunitat Valenciana participa en Intur Viatgers amb un estand de 100 metres quadrats, en el qual està representada tota l’oferta de turisme de la Comunitat Valenciana i dona cabuda als patronats provincials de Turisme de Castelló, València i Costa Blanca, Turisme Benidorm, Elx, la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana, Cocemfe i el club turisme familiar Tour & Kids.

En esta edició està prevista, de nou, la presència d’un espai de cuina en directe on es mostrarà la gastronomia típica de la Comunitat Valenciana i es repartiran degustacions al públic visitant. Personal del CdT elaborarà els diversos plats i oferirà degustacions als assistents.

Els visitants de l’estand poden obtindre informació sobre l’oferta de turisme rural i actiu de la Comunitat Valenciana, així com un ampli ventall de càmpings, cases rurals, l’oferta vinculada al cicloturisme i tota l’oferta destinada als turistes que volen passar el seu temps lliure en contacte estret amb la naturalesa que oferix la Comunitat Valenciana.

Intur Negocis

Cal destacar que, en el marc d’esta fira, este dijous es van celebrar unes jornades de comercialització per a professionals del turisme d’interior, anomenades Intur Negocis.

El format de treball en este espai va ser d’entrevistes en taules de treball entre compradors, turoperadors i agències de viatge majoristes, nacionals i internacionals. Hi van participar també agències dedicades a l’organització d’esdeveniments i turisme religiós, a més de les especialitzades en turisme d’interior en la seua globalitat. Així, s’estima la participació de 70 turoperadors nacionals i internacionals

El perfil d’estos compradors engloba tant mercats consolidats i de proximitat com destinacions llunyanes en creixement. En la relació de països representats en INTUR B2B figuren Bèlgica, Xile, la Xina, els Estats Units, Indonèsia, Països Baixos, Portugal, el Regne Unit i Taiwan.

Cal assenyalar que Turisme CV ha acreditat diverses empreses de la Comunitat Valenciana per a la participació en INTUR B2B (Intur Negocis). En concret, s’ha acreditat Cocemfe, la Federació d’Enoturisme de la Comunitat Valenciana, Turisme Familiar Tour & Kids, Temps d’Interior, Oceanogràfic, ESMediterráneo i SAÓ Viajes.

També s’ha acreditat per a participar en esta jornada la marca turística Visit Elx i els ajuntaments de Gandia, Cullera, Sagunt i el Campello.

Galeria d'imatges