Vicepresidència i Servicis Socials, Igualtat i Vivenda
51a edició Assemblea CPMR

El director general de Diversitat planteja a la UE la necessitat d’augmentar els recursos per a ajudar Ucraïna i reconduir la política migratòria

17/11/2023
El director general de Diversitat ha assistit a la 51a edició de l’Assemblea General de la CPMR
  • Ha participat en la 51a edició de l'Assemblea General de la CPMR
  • La Generalitat forma part del grup de treball TaskForce Migrations, el president del qual és Stephane Soriano

El director general de Diversitat, Stephane Soriano, ha plantejat a la Unió Europea la necessitat d’augmentar els recursos “per a ajudar Ucraïna i reconduir la política migratòria”.

Stephane Soriano ha fet estes manifestacions durant la seua intervenció com a representant de la Generalitat, en la 51a edició de l’Assemblea General de la Conference of Peripheral Maritime Regions (CPMR) que s’ha celebrat a la localitat francesa de Saint-Malo.

En el seu discurs, ha assenyalat “la important mobilització i la gran labor que han brindat les nostres regions” des de l’inici del conflicte, ja que “l’ajuda humanitària, les donacions materials directes i els fons han resultat crucials per a abordar les necessitats immediates”.

Així mateix, el director general ha afirmat que la migració “continua sent una preocupació urgent per a la Unió Europea, exacerbada pels conflictes en curs, la instrumentalització política i l’augment de la xenofòbia, el racisme, la discriminació i la situació geopolítica”.

Actualment, la Generalitat està representada en un dels grups de treball que engloben les regions europees de la CPMR, concretament és el TaskForce Migrations, el president del qual és el director general de Diversitat, Stephane Soriano.

Galeria d'imatges