Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Motociclisme

El Circuit Ricardo Tormo tindrà quatre accessos per al Gran Premi

20/11/2023
El Circuit Ricardo Tormo tindrà quatre accessos per al Gran Premi
  • Renfe Rodalia oferix prop de 8.000 places de tren per a assistir a l'última carrera de l'any
  • El Circuit aconsella acudir amb moto o en transport públic; en cas que s'use el cotxe, s'hauran d'ocupar totes les places 

El Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, l’última cita del Campionat del Món de Motociclisme que reunirà a Cheste més de 85.000 aficionats, tant el dissabte, per a la carrera Sprint, com el diumenge.

Un total de quatre accessos estaran disponibles. Així, la ruta A arriba al Circuit a través de l’eixida 334 de l’autovia A-3, és l’accés principal per a aquells que acudisquen al pàdoc, a la tribuna de boxs, les tribunes taronja i groga i per a tots aquells que arriben amb moto al traçat de Cheste.

La ruta B és exclusiva per al servei de taxi, que arribarà al Circuit ràpidament en comptar amb este accés únic des de l’eixida 340 de l’autovia A-3. La ruta C és ideal per a aquells que tinguen entrades de les tribunes blava i verda per a accedir des de l’eixida 332. La quarta ruta, la D, també partix des de l’eixida 332, però dona accés als aficionats de les tribunes blanca i roja a través de parc empresarial.

Totes les entrades són vàlides per als tres dies d’acció i tots els aparcaments són gratuïts.

La principal novetat, en este sentit, és la posada en servei de BusforFun, un servei d’autobús que oferix la possibilitat d’assistir a l’esdeveniment des de diverses procedències directament amb autobús en la jornada del diumenge.

Vine amb moto

La millor opció per a assistir a les carreres és la moto. Desenes de milers d’aficionats trien este mode de transport per a completar l’experiència de celebrar el final de festa de la temporada al Circuit. El públic que no tinga la possibilitat d’acudir amb moto ha d’utilitzar el transport públic, el tren de rodalia, amb un ampli horari i més de 8.000 places disponibles garantix l’arribada a l’andana pròxima al Circuit Ricardo Tormo en només 25 minuts.

La pitjor opció és el cotxe, però si l’aficionat no té alternativa, ha de saber que l’organització sol·licita que els aficionats ocupen almenys 4 places de cada cotxe.

Galeria d'imatges