Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Aeroport de Castelló

La Junta General d'Accionistes d'Aerocas nomena els nous membres del seu Consell d'Administració

20/11/2023
La Junta General d'Accionistes d'Aerocas nomena els nous membres del seu Consell d'Administració
  • La consellera Salomé Pradas presidix l'òrgan d'administració i l'acompanyaran en esta nova etapa Vicente Martínez Mus, Marta Barrachina, María Ámparo Haro, José Díez, Esther Labaig i María del Carmen Boldó
  • Pradas ha destacat que amb este tràmit “es materialitza el procés de renovació del Consell d'Administració de l'Aeroport de Castelló”

La Junta General d'Accionistes d'Aerocas, formada per la Generalitat i la Diputació de Castelló, ha nomenat els nous membres del Consell d'Administració de l'Aeroport. La presidència de l'òrgan d'administració recaurà en la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas. Amb la consellera s'ha acordat el nomenament del director general de Costes, Ports i Aeroports, Vicente Martínez Mus, que exercirà la secretaria.

Els nous vocals del Consell d'Administració seran la presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina; la directora general de Pressupostos, Amparo Haro; el director general de Projectes Estratègics, José Díez; la directora general de Turisme, Esther Labaig, i la catedràtica de Dret Mercantil de l'UJI, María del Carmen Boldó.

La resta de membres que conformen l'òrgan d'administració d'Aerocas es mantenen. En este cas, són els vocals: l'alcalde de Vilanova d'Alcolea, Francisco Oller Capdevila; la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, María Dolores Guillamón; l'alcalde de Benlloch, Ángel Ribés Belles; el president d'ASHOTUR, Carlos Escorihuela, i el vicepresident d'Hosbec de la Comunitat Valenciana i president del Club de Producto Introducing Castellón, Javier Gallego.

La consellera d'Infraestructures, Salomé Pradas, ha destacat que amb este tràmit, “es materialitza el procés de renovació del Consell d'Administració de l'Aeroport de Castelló”, i ha reiterat “l'aposta decidida” del Consell per una infraestructura “que contribuirà a fer de la província de Castelló un pol d'atracció de turisme i inversions i un punt de referència en desenvolupament i innovació”.

Galeria d'imatges