Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Circuit del Motor

El Consell d'Administració del Circuit Ricardo Tormo nomena Bernardo Bonet Cerdá com a nou director adjunt

21/11/2023
El Consell d'Administració del Circuit Ricardo Tormo nomena Bernardo Bonet Cerdá com a nou director adjunt
  • El nou responsable és llicenciat en Dret i màster en Dret Esportiu
  • El Circuit Ricardo Tormo celebrarà el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana el 26 de novembre

El Consell d'Administració de Circuit del Motor i Promoció Esportiva, SA, societat gestora del Circuit Ricardo Tormo, ha nomenat Bernardo Bonet Cerdá director adjunt de l'entitat.

Bonet és llicenciat en Dret per la Universitat de València, expert en dret esportiu i màster en Dret de l'Esport. Fins a la data, ha desenvolupat la seua carrera com a advocat processalista i compta amb una experiència àmplia en assistència lletrada davant dels tribunals de l'ordre civil, penal i contenciós administratiu, així com en l'assessorament d'entitats esportives, clubs, federacions i empreses relacionades amb l'entreteniment i l'esport.

Així mateix, Bonet és actualment el secretari de la junta directiva de l'Associació de Gestors Professionals de l'Esport de la Comunitat Valenciana (GEPACV) i professor en diferents universitats, on impartix la docència en matèria de gestió esportiva i dret processal.

Funcions

Entre les funcions del nou director adjunt del Circuit Ricardo Tormo destaca la coordinació, la planificació i l'execució dels acords presos pel consell d'administració de l'entitat, la supervisió del funcionament del Circuit, la col·laboració a l'hora d'elaborar els pressupostos i les relacions amb el Consell i el seu sector públic, tot això junt amb el director general del Circuit.

Bernardo Bonet serà també l'encarregat de dirigir i coordinar el Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva del Circuit Ricardo Tormo (CETDM) i es farà càrrec de la subscripció dels contractes laborals del Circuit, que este cap de setmana 24, 25 i 26 de novembre celebra el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana.

Galeria d'imatges