Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Gran Premi

El Gran Premi s'acosta al públic amb el Pit Walk, la Fan Zone, el Hero Walk i el podi de MotoGP

21/11/2023
El Gran Premi s'acosta al públic amb el Pit Walk, la Fan Zone, el Hero Walk i el podi de MotoGP
  • Els espectadors podran estar al costat dels pilots a l'inici i al final de l'esdeveniment en diferents activitats
  • Per primera vegada, MotoGP disputarà una prova a l'Sprint de MotoGP en la qual podria decidir-se el títol

El Circuit Ricardo Tormo celebra este cap de setmana el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana que s'acosta un poc més als aficionats amb noves activitats en les quals participen els pilots.

El Pit Walk del dijous, la Fan Zone en les jornades del divendres i dissabte, el podi de la carrera Sprint el dissabte, la invasió controlada de la pista per a assistir al podi de MotoGP el diumenge i el nou format de la gala de lliurament de premis que inclou un concert d'Ana Mena al Pavelló de la Font de Sant Lluís són les possibilitats que el públic té per a acostar-se a les estreles del motociclisme.

L'acció en la pista començarà en la jornada del divendres, no obstant això, els aficionats que compten amb entrada tenen una cita la vesprada del dijous, a partir de les 17.30 amb el Pit Walk, una passejada davant dels boxs en el qual un màxim de 2.000 aficionats podrà conéixer de primera mà com es treballa en els boxs dels equips.
 
Fan Zone

El divendres obrirà la Fan Zone una vegada conclosa l'activitat en la pista. Enguany estarà situada darrere de la recta, justament davant de l'entrada principal del Circuit Ricardo Tormo. 

Allí apareixeran pilots per a saludar els aficionats. En la jornada del dissabte i només per als portadors d'entrades de la tribuna de boxs, llotges i passes de pàdoc, en la Fan Zone se celebrarà el lliurament de premi de la carrera a l'Sprint. Posteriorment, durant la vesprada, els pilots tornaran a passar per l'escenari per a saludar el públic, fer entrevistes i alguna sorpresa més.

Hero Walk

Els pilots del MotoGP saludaran tots els aficionats des de la pista després del Warm Up i posteriorment firmaran autògrafs al Hero Walk i també serà al final de recta, davant de l'entrada principal al circuit i justament abans de l'entrada al pàdoc. 

Serà el diumenge a partir de les 11 hores i, en esta ocasió, la cita està reservada per a tots aquells que tinguen entrada de tribuna boxs, de llotges o passe de pàdoc.
 
Invasió controlada de pista
 
La recta del Circuit Ricardo Tormo s'omplirà després de la carrera de MotoGP per a rebre els guanyadors en el podi. El Mundial de MotoGP acaba en el Circuit Ricardo Tormo i este campionat tindrà un final de festa a la seua altura. Després de la carrera de MotoGP, els aficionats podran accedir a la recta del traçat valencià per a veure la cerimònia del podi el més prop possible dels pilots.
 
Com en anys anteriors, tots els que disposen d'entrades de tribuna boxs, passes de llotja VIP, o passes de pàdoc podran accedir a esta invasió de pista de manera gratuïta. A més, enguany entraran de manera directa tots els aficionats de la tribuna taronja i, com en 2022, l'organització del Gran Premi donarà la possibilitat a altres 500 persones més de qualsevol de les graderies del Circuit a participar en esta invasió controlada a pista. 

Finalment, quan acabe l'espectacle en el traçat de Cheste, els focus es traslladen a la ciutat de València per a celebrar la gala de lliurament de premis de MotoGP, que enguany canvia de format i es convertix en un concert denominat MotoGP Beats Lights Out en el qual Ana Mena serà l'estrela invitada.

Galeria d'imatges