Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Premis Ondas 2023

Nuria Montes assistix als Premis Ondas, on el Benidorm Fest ha sigut reconegut amb una menció especial del jurat

22/11/2023
  • La consellera reitera l'“aposta” de la Generalitat per continuar donant suport al Benidorm Fest i destaca que esta menció “suposa el reconeixement al fet que el festival està ja consolidat”

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, assistix esta nit a la gala dels Premis Ondas 2023, on el Benidorm Fest ha sigut reconegut amb una menció especial del jurat en la categoria de música.

La consellera ha destacat que el Benidorm Fest tan sols ha celebrat dos edicions, i ara, a les portes de celebrar la tercera, “ha tingut tal impacte que ha servit per a guanyar la Menció Especial del Jurat dels Premis Ondas”, per la qual cosa ha remarcat que “suposa el reconeixement al fet que el festival està ja consolidat”.

“Este festival és una referència musical, no solament a Espanya, sinó també en tot Europa, i està marcant un referent en el món de la música i dels espectacles”, ha recalcat Montes, per la qual cosa ha assegurat que “la nostra aposta pel Benidorm Fest continuarà estant damunt la taula”, tal com es reflectix en els pressupostos de 2024.

Nuria Montes ha insistit que des de la Generalitat continuem secundant amb una inversió el Benidorm Fest, “perquè és un bon aliat per a la promoció i l’enfortiment de la imatge de Benidorm” i de la destinació Comunitat Valenciana, a través d’un fenomen musical que “estén els seus efectes promocionals durant tot l’any”.

Este dimecres, el Gran Teatre del Liceu, a Barcelona, acollirà la gala dels Premis Ondas 2023, on enguany el Benidorm Fest rep la Menció Especial del Jurat en la categoria de música. El certamen, organitzat per RTVE, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Benidorm, per a triar el representant espanyol en Eurovisió, ha sigut reconegut per “l’impacte positiu que ha provocat en el descobriment d’artistes a través del directe, incorporant el concepte d’experiència al tradicional concert per a televisió”.

Talls de veu relacionats