Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Trobada empresarial

L’aeroport de Castelló focalitza la tercera edició del Business Fòrum en la millora de la connectivitat aèria i la incubadora d’empreses aeroespacials

23/11/2023
L’aeroport de Castelló focalitza la tercera edició del Business Fòrum en la millora de la connectivitat aèria i la incubadora d’empreses aeroespacials
  • La jornada tindrà lloc el pròxim 30 de novembre i congregarà representants del sector aeronàutic i aeroespacial, agents econòmics i institucions
  • El director general d'Aeroports, Vicente Martínez Mus, destaca la consolidació de l'esdeveniment com a punt de trobada de l'àmbit aeroespacial de la Comunitat Valenciana

L’aeroport de Castelló acollirà dijous que ve, 30 de novembre, la tercera edició de l’Aeroport Castelló Business Fòrum. L’esdeveniment, estructurat en dos blocs, incidirà en la millora de la connectivitat aèria i en el projecte d’implantació d’una incubadora d’empreses aeroespacials.

Així ho ha detallat el director general de Costes, Ports i Aeroports de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Vicente Martínez Mus, que ha assenyalat que la jornada exercirà de punt de trobada entre representants de la indústria aeronàutica i aeroespacial, agents econòmics i empresarials i institucions del territori, “a fi d’afavorir un intercanvi d’informació, propiciar llaços de col·laboració, a més de posicionar l’aeroport de Castelló com un espai d’oportunitats per al desenvolupament d’iniciatives vinculades al sector”.

A més, el director general ha destacat la consolidació d’esta cita, “que té una rellevància creixent per a l’àmbit aeroespacial de la Comunitat Valenciana”.

La tercera edició de l’Aeroport Castelló Business Fòrum està estructurada en dos blocs temàtics, compostos per ponències i taules redones.

El primer bloc està dedicat a la millora de la connectivitat aèria, focalitzada en l’àmbit turístic, i comptarà amb la participació de representants de les aerolínies que operen a l’aeroport de Castelló, les institucions de promoció del territori i les entitats empresarials.

La segona part versarà sobre l’àmbit aeroespacial i se centrarà en el projecte de posada en marxa d’una incubadora d’empreses de l’Agència Espacial Europea (ESA-BIC, European Space Agency Business Incubator Centre), promogut per l’Aeroport de Castelló.

La clausura institucional del Business Fòrum serà a càrrec de la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas.

A més d’oferir un entorn especialitzat de treball en xarxa, l’Aeroport Castelló Business Fòrum també comptarà amb un espai expositor.

Galeria d'imatges