Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Del 24 al 26 de novembre

Turisme promociona l’oferta de cicloturisme de la Comunitat Valenciana en ‘2 Ruedas’, Saló de la Moto i la Bici de València

24/11/2023
Estand de la Comunitat Valenciana en ‘2 Ruedas’, Saló de la Moto i la Bici de València
  • L'objectiu és posicionar la Comunitat Valenciana com a destinació líder en este producte, gràcies a la seua oferta adaptada en vies verdes, MTB, bici de carretera i 'slow cycling'

Turisme promociona l’oferta de cicloturisme de la Comunitat Valenciana en ‘2 Ruedas’, Saló de la Moto i la Bici de València, que del 24 al 26 de novembre acull Fira València i aglutina el sector nacional de la bicicleta en totes les seues variants.

D’esta manera, Turisme oferix este cap de setmana en Fira València informació actualitzada de l’oferta cicloturística de la Comunitat Valenciana i tots els seus recursos a través d’un estand propi, on es mostrarà tot el referent a la pràctica del cicloturisme, vies verdes, rutes MTB, bici de carretera, ‘slow cycling’, així com l’oferta de turisme actiu de les tres províncies.

Juntament amb Turisme Comunitat Valenciana, estaran presents la Diputació de Castelló i l’associació CV Activa. L’objectiu és posicionar la Comunitat Valenciana com a destinació líder en cicloturisme i mostrar tota l’oferta turística, tant de costa com d’interior, vinculada a este producte.

La fira en ‘2 Ruedas’, Saló de la Moto i la Bici de València, disposa de 15.000 m² de superfície expositiva i més de 127 marques entre motos i bicis. Es tracta d’un certamen que coincidix amb la celebració del Gran Premi de Moto GP de València.

Paral·lelament a esta fira, Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat un viatge de promoció per a operadors nacionals que finalitzarà amb un taller per a les empreses adherides al producte de cicloturisme del programa Creaturisme.

Galeria d'imatges