Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Campionat Mundial Motociclisme

El Circuit Ricardo Tormo penja el cartell de no hi ha bitllets per a la celebració este cap de setmana del Gran Premi Motul

24/11/2023
El Circuit Ricardo Tormo penja el cartell de no hi ha bitllets per a la celebració este cap de setmana del Gran Premi Motul
  • El traçat de Cheste ja ha coronat en 20 ocasions el campió del món, sis de les quals en la categoria de MotoGP
  • L'italià Francesco Bagnaia i el madrileny Jorge Martín es juguen el títol de MotoGP que es podria decidir el dissabte

El Circuit Ricardo Tormo ha penjat el cartell de no hi ha bitllets per a la celebració este cap de setmana del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, l'última cita del Campionat del Món de Motociclisme.

La traca final de la temporada 2023 de MotoGP arriba a Cheste amb la màxima categoria per decidir i amb el màxim d'ocupació. L'italià Francesco Bagnaia (Ducati) arriba líder amb 21 punts d'avantatge sobre l'espanyol Jorge Martín (Ducati). 

Les graderies del Circuit Ricardo Tormo s'ompliran al complet durant el cap de setmana amb més de 85.000 aficionats. Totes les tribunes i les graderies, així com les llotges, estaran plenes després que hui s'hagen venut les últimes localitats de visibilitat reduïda. 
Des de l'organització es demana als aficionats que no tinguen entrada que no s'acosten als voltants del traçat valencià per a facilitar el desenvolupament de l'esdeveniment.  

Les entrades de 2024 ja a la venda

Les entrades per al Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana 2024 ja estan a la venda. Els aficionats que estiguen presents en el Circuit poden adquirir-les en exclusiva a través d'un codi QR que trobaran en les zones de les taquilles. 

Només este cap de setmana, els aficionats que les compren podran fer-lo amb un 20 % de descompte, el major descompte de tot l'any. 

Galeria d'imatges