Vicepresidència i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge
Recollida Banc d’Aliments

Susana Camarero convida la societat valenciana a col·laborar en la ‘Gran recollida 2023’ del Banc d’Aliments que té lloc este cap de setmana

24/11/2023
Susana Camarero convida la societat valenciana a col·laborar en la ‘Gran recollida 2023’ del Banc d’Aliments que té lloc este cap de setmana
  • La vicepresidenta segona ha assistit a l'inici de la campanya que s'ha organitzat a la ciutat de València
  • La directora general de Família, la directora general d'Habitatge i la directora general de Persones amb Discapacitat han participat en l'acte de Castelló de la Plana

La vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, ha convidat tota la societat valenciana a col·laborar en la ‘Gran recollida 2023’ que organitza el Banc d'Aliments per a ajudar les persones que es troben en situacions d’especial vulnerabilitat.

Susana Camarero ha assistit esta vesprada al llançament de la campanya en un dels establiments col·laboradors de la ciutat de València, on ha estat conversant amb els voluntaris i voluntàries que contribuïxen a esta “magnífica iniciativa” i els ha felicitat per la seua “labor i participació” per a aconseguir millorar la vida de les persones que s’enfronten a grans dificultats.

En este sentit, ha recordat que el voluntariat és “essencial en la societat” i representa el compromís “desinteressat de persones que ajuden a altres més necessitades”. Des del Consell, ha garantit, “secundem, fomentem i reconeixem el compromís i la generositat del voluntariat i de les entitats que, com ara el Banc d’Aliments, dediquen el seu temps als més vulnerables”.

La ‘Gran recollida 2023’ estarà activa des de hui i fins al diumenge, perquè la ciutadania puga donar aliments i elements essencials i ajudar, així, les famílies que ho necessiten. Les donacions es podran fer de tres maneres: recollida física d’aliments en cada entrada de botiga; recollida econòmica en les caixes dels establiments, i recollida mixta, en la qual el client decidix quin tipus de donació farà.

Susana Camarero s’ha referit a la situació econòmica actual que moltes famílies valencianes estan patint per l’encariment dels aliments. Es tracta, ha assenyalat, de “temps difícils en els quals, junts, podem marcar una diferència significativa en la vida de moltes d’estes persones”.

Finalment, ha felicitat el Banc d’Aliments i totes les cadenes d’establiments que participen en la campanya i ha reiterat la invitació a tota la ciutadania a col·laborar este cap de setmana per a contribuir a la creació d’una societat “més justa i solidària”.

A més de la vicepresidenta segona, la directora general de Família, Infància i Adolescència i Repte Demogràfic, Elena Albalat; la directora general d’Habitatge, Ana Caballer, i la directora general de Persones amb Discapacitat, Bàrbara Congost, han assistit també al llançament de la campanya ‘Gran recollida 2023’ a Castelló de la Plana.

Galeria d'imatges