Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
XIX Congrés de Hotelers Espanyols

Nuria Montes participa en el Congrés d'Hotelers Espanyols a Palma de Mallorca

24/11/2023
Nuria Montes participa en el Congrés d'Hotelers Espanyols a Palma de Mallorca
  • La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme destaca “la importància de la col·laboració publicoprivada” en les estratègies de promoció
  • Posa Benidorm com a “exemple de model d'èxit en la reinvenció d'una destinació”
     

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha participat este divendres en el XIX Congrés d'Hotelers Espanyols, organitzat per la Confederació Espanyola d'Hotels (CEHAT) a Palma. 

Montes ha intervingut en una taula redona sobre 'Destinacions turístiques i promoció' moderada per Juan Carlos Cavero, director d'Agenttravel.es, junt amb l'alcalde de Palma, Jaime Martínez, i el de Calvià, Juan Antonio Amengual. 

La consellera ha destacat “la importància de la col·laboració publicoprivada en la promoció” i l'“oportunitat perduda amb els fons NextGeneration per no haver posat en marxa PERTES que permeten la reconversió de destinacions madures”. També els grans reptes que afronta el sector amb el capital humà i la sostenibilitat en tots els vessants.

Preguntada per models d'èxit, ha destacat “l'estratègia de promoció i reinvenció que s'ha dut a terme a Benidorm” i ha destacat la gestió turística de la Comunitat Valenciana, així com “la resiliència del sector durant la crisi sanitària i la seua capacitat de recuperació” durant els dos últims exercicis.

En total este congrés reunirà més de 450 empresaris d'allotjaments turístics espanyols, propietaris i directors, tant de grans cadenes com d'establiments independents, amb seu en tots els punts d'Espanya. 

Durant els tres dies que durarà el congrés es debatrà sobre experiències, bones pràctiques, així com noves idees que puguen portar el sector turístic a liderar la recuperació de la nostra economia. 

El programa del congrés preveu un ventall ampli de ponències en què es tractaran temes d'actualitat i interés del sector. A més, s'hi abordaran qüestions com els nous enfocaments de la comercialització, el canvi en els hàbits de consum dels viatgers o el desenvolupament de destinacions turístiques.

Galeria d'imatges