President
Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana

Carlos Mazón: “Seguirem lluitant per a continuar sent decisius en el Mundial de Motociclisme”

26/11/2023
Carlos Mazón: “Seguirem lluitant per a continuar sent decisius en el Mundial de Motociclisme”
  • Assegura la continuïtat del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana com a colofó final del Campionat de Motociclisme fins a 2026
  • Destaca el Gran Premi com “una dels senyals d'identitat del poble valencià”
  • Subratlla "el gran impacte econòmic i visibilitat" de la prova, que a més transmet "el que som capaços de fer i que hem de seguir promocionant”
  • El president ressalta el paper de l'afició que “no és comparable a cap altra” i suposa el “aval per a la continuïtat" d'este esdeveniment esportiu

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assegurat que el Consell continuarà “lluitant per a continuar sent decisius en el Mundial de Motociclisme”. En este sentit, ha destacat l'"enlairament cap al futur" que impliquen les millores que s'han dut a terme en el Circuit Ricardo Tormo per a esta edició, que té com a objectiu "continuar oferint la màxima qualitat i emoció". Tot això, segons ha recalcat Mazón, per a donar continuïtat a "un esdeveniment esportiu de primer ordre, que suposa un gran impacte econòmic i de visibilitat del que som capaces de fer” per a la Comunitat Valenciana. 

El president de la Generalitat ha assistit a la 25a edició del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana en el Circuit Ricardo Tormo de Cheste en el qual ha disfrutat al costat de milers d'aficionats vinguts de tot el món de la festa de les dues rodes que posa el colofó final a la temporada més llarga de la història de MotoGP.

Així mateix, el líder del Consell s'ha referit a l'afició valenciana al motociclisme, de la qual ha subratllat que “no és comparable a cap altra” i que són milers i milers de persones “que s'enorgulleixen que puguem ser decisius”. Una afició que suposa un “aval per a garantir la continuïtat del Gran Premi”.

Carlos Mazón ha recordat el que va suposar l'any 1999 l'obertura del Circuit Ricardo Tormo, que va significar el germen d'un projecte “acaronat entre tota la societat”, i que ha consolidat el motociclisme com “un dels grans esports valencians”, fins al punt de convertir-se en una dels “senyals d'identitat del poble valencià”. Mazón ha assegurat la continuïtat del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana com a colofó al Mundial de Motociclisme fins a 2026, i d'ara en avant es continuarà el diàleg “assentat i productiu” per a començar a treballar de cara al futur del Gran Premi i que continue sent València la fi de festa del motociclisme.

La festa de les dues rodes

Un any més, el Circuit Ricardo Tormo és el circuit espanyol i de la península ibèrica amb més aficionats en les graderies, superant a Portimão a l'Algarve, i a Jerez i Catalunya.

Enguany, com a novetat, la Gala de Lliurament de Premis s'ha transformat en un concert multitudinari sota la denominació MotoGP Beats amb 6.000 aficionats en el pavelló de la Font de Sant Lluís amb l'actuació d'Ana Mena.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats