President
Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana

Carlos Mazón entrega a Jaume Masià la placa que anuncia la concessió de la revolta onze del Circuit Ricardo Tormo al pilot valencià

26/11/2023
Carlos Mazón entrega a Jaume Masià la placa que anuncia la concessió de la revolta onze del Circuit Ricardo Tormo al pilot valencià
  • El president ha lliurat el trofeu del GP Motul Comunitat Valenciana a l'italià Francesco Bagnaia, que es convertix en campió del món de MotoGP​​​

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha fet lliurament, durant la celebració del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, d'una placa commemorativa a Jaume Masià en la qual s'anuncia la concessió del nom de la revolta onze del Circuit Ricardo Tormo, la nova revolta Jaume Masià.

Així, el pilot d'Algemesí rep el reconeixement que ja posseïxen altres pilots valencians com Jorge Martínez, Aspar; Manuel Champi Herreros o Nico Terol.

La triada per Jaume Masià és la revolta onze, ja que és un dels punts més lents del traçat de Cheste on es produïxen avançaments definitius que poden determinar la victòria d'una carrera.

En l'acte també ha participat el vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera; la vicepresidenta segona i consellera d'Igualtat, Serveis Socials i Habitatge, Susana Camarero; la consellera d'Economia i Hisenda, Ruth Merino, i la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas.

Així mateix, el president ha lliurat el trofeu del GP Motul Comunitat Valenciana a l'italià Francesco Bagnaia, que es convertix, així, en campió del món de MotoGP.

Galeria d'imatges