Innovació, Indústria, Comerç i Turisme

El Consell col·labora amb À Punt Mèdia en la promoció turística de la Comunitat Valenciana a través de nous continguts audiovisuals

28/11/2023
  • Turisme Comunitat Valenciana destina 300.000 euros per a donar suport a la creació i difusió de documentals de rutes turístiques i sobre el seu patrimoni cultural
  • Xino xano i Buscant els Borja són els continguts impulsats a través d'este acord

El Consell ha autoritzat el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana per a la creació i la difusió de continguts audiovisuals d’À Punt Mèdia amb la finalitat de promocionar els recursos i l’oferta turística de la Comunitat Valenciana durant l’any 2023.

D’esta manera, Turisme Comunitat Valenciana destina 300.000 euros per al desenvolupament de continguts audiovisuals, que s’emeten en la programació de la televisió autonòmica, amb la finalitat de promocionar diversos recursos, llocs i municipis de la Comunitat Valenciana.

En concret, Xino xano i Buscant els Borja són els continguts impulsats a través d’este acord.

La docusèrie Xino xano està basada en la difusió de rutes turístiques i el seu patrimoni cultural, paisatgístic i gastronòmic, i per a fer-ho recorre pobles i comarques mostrant els atractius paisatgístics, patrimonials, gastronòmics i humans.

Buscant els Borja és un documental unitari divulgatiu que recupera el llegat social, cultural, històric i patrimonial dels Borja, i per a fer-ho combina elements dels programes d’investigació amb els de viatges.

Els dos formen part de la programació d’À Punt i complixen l’objectiu comú de visualitzar un retrat contemporani dels atractius que oferix la Comunitat Valenciana a visitants de tot el món.