President
#LaFamilia jugarà a casa

Carlos Mazón: “La Comunitat Valenciana tornarà a brillar al més alt nivell esportiu i gaudirà del millor bàsquet mundial”

27/11/2023
Carlos Mazón: “La Comunitat Valenciana tornarà a brillar al més alt nivell esportiu i gaudirà del millor bàsquet mundial”
  • La ciutat de València ha sigut designada com una de les seus del Torneig Preolímpic Masculí de Bàsquet
  • El Pavelló Font de Sant Lluís albergarà del 2 al 7 de juliol de 2024 els partits de la selecció espanyola
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat que la Comunitat Valenciana “tornarà a brillar al més alt nivell esportiu” després de conéixer-se que la ciutat de València serà una de les seus del Torneig Preolímpic Masculí de Bàsquet, que tindrà lloc el juliol de l’any que ve.

Mazón ha agraït el treball coordinat durant mesos entre Generalitat, Diputació de València i Ajuntament de València per a la “consecució d’este gran esdeveniment esportiu” que tornarà a situar la Comunitat Valenciana en el focus internacional, ja que es convertirà durant uns dies en “el bressol del millor bàsquet mundial”. Una terra identificada amb els valors de l’esport, amb una gran afició pel bàsquet i un compromís total amb la selecció espanyola que participarà en este torneig.

El pavelló Font de Sant Lluís de València serà una de les quatre seus que acolliran els tornejos preolímpics masculins que es disputaran del 2 al 7 de juliol de 2024, i que repartiran les últimes quatre places per als Jocs Olímpics de París 2024 (del 26 de juliol a l’11 d’agost). La candidatura valenciana ha sigut coordinada per la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), que ha agraït l’esforç i el compromís de les institucions valencianes.

Esta elecció reforça l’aposta de la Comunitat Valenciana per consolidar-se com un territori atractiu, pròxim i solvent en el mercat important de l’organització de grans esdeveniments esportius, tant nacionals com internacionals.

Espanya juga a casa

Espanya jugarà els seus partits del Preolímpic a la Font de Sant Lluís, on rebrà el suport de l’afició, que serà un jugador més per a portar #LaFamília al seu objectiu de la cita olímpica.

La resta de països participants en els preolímpics són Itàlia, Letònia, Lituània, Eslovènia, Montenegro, Grècia, Geòrgia, Finlàndia, Croàcia, Polònia, Puerto Rico, el Brasil, República Dominicana, Mèxic, Bahames, Egipte, Angola, Costa d’Ivori, Camerun, Nova Zelanda, Líban, Filipines i Bahrain. Estos països es jugaran els quatre bitllets per a les Olimpíades de París. En els preolímpics participaran sis equips per seu, dividits en dos grups de tres.

Els dos millors de cada grup disputaran les semifinals de cada torneig, que es decidiran amb la seua respectiva final. El guanyador de cada torneig estarà present a París.

s.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Carlos Mazón