President
Empresa familiar

Carlos Mazón llança un missatge de suport als productes de la Comunitat Valenciana esta campanya de Nadal

27/11/2023
Carlos Mazón llança un missatge de suport als productes de la Comunitat Valenciana esta campanya de Nadal
  • Carlos Mazón: “És un gran moment per a secundar el que és nostre”
  • El president de la Generalitat visita les instal·lacions de la cadena de supermercats Family Cash a Xàtiva
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha fet una crida a “donar suport” este Nadal a la labor de les empreses de la Comunitat Valenciana promovent els productes cultivats o fabricats al nostre territori.

Carlos Mazón ha fet estes declaracions durant la seua visita a les instal·lacions de la cadena de supermercats Family Cash a Xàtiva, que enguany celebra el desé aniversari.

En el transcurs de l’acte, Carlos Mazón ha elogiat la qualitat dels productes típics del Nadal provinents de la Comunitat Valenciana, com ara la taronja i, en general, tots els cítrics; el torró, o el raïm embossat, entre altres, i ha assenyalat que “és un gran moment per a secundar el que és nostre”.

Empresa familiar

Carlos Mazón també ha elogiat la trajectòria de Family Cash, una empresa d’origen valencià que va obrir la primera botiga a Xàtiva, i que segons el president constituïx “un exemple” pel seu esforç per créixer i generar llocs de treball.

En este sentit, Carlos Mazón ha valorat la figura de l’empresa familiar i ha assenyalat que estos empresaris “es juguen el seu patrimoni, donen suport als nostres productes i generen ocupació”, compartint així “horitzons de futur per a molta gent”.

Carlos Mazón també ha destacat que Family Cash centra la seua acció a fer costat als productes de la Comunitat Valenciana, tindre preus competitius i oferir una atenció de qualitat.

Family Cash dona treball en l’actualitat a 4.000 treballadors i té 40 botigues, quasi la meitat de les quals se situen a la Comunitat Valenciana. L’empresa té previst obrir una nova botiga a València este mateix mes.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

Declaracions del president de la Generalitat, Carlos Mazón