President

Carlos Mazón ha rebut en audiència els guardonats amb els Premis Rei Jaume I 2023

27/11/2023
Carlos Mazón ha rebut en audiència els guardonats amb els Premis Rei Jaume I 2023
  • El lliurament d'estos reconeixements se celebra este dimarts en la Llotja dels Mercaders de València en una cerimònia presidida per Sa Majestat el Rei
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha rebut en audiència les persones guardonades amb els Premis Jaume I 2023. 

El cap del Consell ha mantingut una reunió prèvia al lliurament d'estos reconeixements, la cerimònia dels quals se celebra este dimarts 28 de novembre en la Llotja dels Mercaders de València i estarà presidida per Sa Majestat el Rei.


Guardonats Premis Rei Jaume I 2023

Els Premis Rei Jaume I es van crear en 1989 amb l'objectiu d'acostar a la ciència i les empreses entre si per a la promoció de la investigació, el desenvolupament científic i l'emprenedoria a Espanya.

En la present edició els guardons han recaigut en Antonio Echavarren Pablos, en la categoria d'Investigació Bàsica, Olympia Bover Hidiroglu, en la d'Economia, Guillermina López-Bendito, en Investigació Mèdica, Carlota Escutia Dotti, en Protecció del Medi Ambient, Daniel Maspoch Comamala, en Noves Tecnologies, així com en Alfonso Jiménez Rodríguez-Vila, en la categoria Emprenedor.
 

Galeria d'imatges