Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació
Formació

El Consell incrementa fins a 2,5 milions d'euros els fons per a formar i contractar persones desocupades en empreses

28/11/2023
  • L'objectiu és finançar el programa ‘Formació a mida de les empreses’, un pla mixt d'ocupació i formació que comptava amb una dotació inicial d'un milió d'euros

El Consell ha aprovat augmentar fins a un màxim de 2,5 milions d'euros la dotació per a accions formatives amb compromisos de contractació en empreses, i dirigides a persones desocupades de la Comunitat Valenciana. 

L'objectiu d'esta mesura és finançar el programa ‘Formació a mida de les empreses’, un pla mixt d'ocupació i formació que comptava amb una dotació inicial d'un milió d'euros i que ara veu augmentar esta xifra fins a un màxim de 2,5 milions per a l'exercici 2023. 

D'esta manera, es busca ampliar l'accés a la qualificació professional i augmentar les oportunitats laborals per a la població en situació de desocupació de la Comunitat. A més, al mateix temps, es proveirà les companyies del territori valencià amb talent humà i especialitzat en els sectors productius més demandats i dinamitzadors de l'economia valenciana.

Esta mesura reflectix el compromís del Consell per a connectar el món formatiu amb el mercat laboral, dos pilars fonamentals per al progrés econòmic i social en la Comunitat.