Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Formació

La directora general d’Infraestructures aposta per reforçar l’aliança entre Administració, Universitat i empresa per a afrontar el que demana el sector de l’obra civil

28/11/2023
La directora general d’Infraestructures aposta per reforçar l’aliança entre Administració, Universitat i empresa per a afrontar el que demana el ...
  • María José Martínez Ruzafa subratlla la importància de la formació de futurs professionals per a aconseguir “projectes de qualitat, eficients i compatibles amb el territori i el medi ambient”

La directora general d’Infraestructures i Projectes Urbans, María José Martínez Ruzafa, ha mostrat el compromís del Consell per reforçar l’aliança entre Administració, Universitat i empresa per a afrontar les noves peticions del sector de l’obra civil a la Comunitat Valenciana.

Martínez Ruzafa, que ha participat en la reunió anual del Consell Assessor de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Camins, Canals i Ports de la Universitat Politècnica de València (UPV), ha assenyalat que “ens trobem davant d’una societat en la qual s’avança a una velocitat de vertigen i la Universitat ha d’adaptar-se a este nou context”. La directora general ha indicat que “per a respondre amb eficiència i eficàcia al que demana un sector en constant procés de canvi, és essencial anar de bracet tant de les diverses administracions que participem en l’execució d’obres públiques, com de les empreses que ens aporten els seus serveis”.

La directora general ha recalcat la necessitat de professionals de l’enginyeria en el mercat de treball i la importància de preparar professionals altament capacitats, que oferisquen solucions adequades en el camp de la construcció i del medi ambient.

Per a Martínez Ruzafa, es tracta d’“aconseguir entre tots uns objectius de màxims estàndards de qualitat de les infraestructures, eficients i compatibles amb el territori i el medi ambient, així com disposar d’uns bons professionals que comencen la seua marxa amb els seus estudis en l’enginyeria civil”.

Galeria d'imatges