Medi Ambient, Infraestructures i Territori
Connectivitat

L'aeroport de Castelló tornarà a connectar amb Bilbao a partir de l'1 de juny de 2024 amb dos vols setmanals

28/11/2023
L'aeroport de Castelló tornarà a connectar amb Bilbao a partir de l'1 de juny de 2024 amb dos vols setmanals
  • L'aerolínia Volotea oferta per a la pròxima campanya estival 14.400 seients en 80 vols, que operaran els dimarts i dissabtes
  • El director general d'Aeroports, Vicente Martínez Mus, destaca que la ruta permet enllaçar de nou amb un mercat emissor tradicional

L'aeroport de Castelló tornarà a connectar amb Bilbao a partir del pròxim 1 de juny de 2024 amb la posada en marxa d'una línia directa, operada per l'aerolínia Volotea, que disposarà de dos freqüències setmanals. La companyia ha posat a la venda els bitllets este dimarts.

El director general de Costes, Ports i Aeroports de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Vicente Martínez Mus, ha manifestat satisfacció amb la tornada d'esta ruta, “ja que enllaçarà amb un mercat emissor tradicional per a Castelló, com és el País Basc, i afavorirà l'arribada de turistes de la zona nord a la província, alhora que permetrà als castellonencs connectar amb una destinació de primer nivell com és Bilbao”.

La ruta Castelló-Bilbao, de caràcter estival, està operada en exclusiva per Volotea. L'aerolínia oferix en 2024 un total de 14.400 seients en 80 vols, amb dos freqüències per setmana, els dimarts i els dissabtes.

La captació d'esta connexió, que estarà vigent durant quatre anys, s'ha articulat a través de la campanya de consolidació de l'aeroport de Castelló en el mercat nacional impulsada per Aerocas.

Galeria d'imatges