Vicepresidència i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge
Acte Fundació Orange

La directora general d'Igualtat destaca el treball dut a terme per la Fundació Orange en el desenvolupament d'iniciatives en favor de la inclusió digital

28/11/2023
Davinia Bono ha subratllat l'enorme impacte social de les iniciatives “en termes d'empoderament de comunitats”
  • Davinia Bono ha subratllat l'enorme impacte social de les iniciatives “en termes d'empoderament de comunitats”
  • Afirma que s'han aconseguit “eliminar les desigualtats, millorar les oportunitats educatives i laborals, i enfortir la participació ciutadana”

La directora general d'Igualtat i de l'Institut de les Dones, Davinia Bono, ha destacat la gran faena duta a terme per la Fundació Orange, “en el seu compromís per la millora de l'accessibilitat i participació de les persones en l'era digital”, que “resulta fonamental per al progrés i benestar de les societats modernes”.

Davinia Bono ha efectuat estes declaracions durant la clausura de l'acte commemoratiu del 25é aniversari d'esta fundació, que s'ha celebrat en el hall de l'edifici Veles e Vents de La Marina de València.

En la seua intervenció, la directora general d'Igualtat també ha manifestat “l'enorme impacte social” que han suposat les iniciatives, desenvolupades per voluntaris, socis, col·laboradors i patrocinadors, “en termes d'empoderament de comunitats”.

I ha afegit que, amb estes iniciatives, “s'han aconseguit eliminar les desigualtats, millorar les oportunitats educatives i laborals i enfortir la participació ciutadana”.

Així mateix, en l'acte s'ha realitzat la presentació de l'informe sobre l'Impacte de la transformació digital a Espanya: 1998-2023, elaborat per la Fundació Orange.

El llibre recull tota l'activitat realitzada per la fundació, que s'ha centrat a facilitar la inclusió social de tres col·lectius, com són els jóvens en risc d'exclusió, dones en situació de vulnerabilitat i persones amb trastorn de l'espectre autista (TEA).

Galeria d'imatges