Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport

Pradas anuncia l’adjudicació de la línia de transport Utiel-Requena que donarà servei a 19.000 usuaris

28/11/2023
Pradas anuncia l’adjudicació de la línia de transport Utiel-Requena que donarà servei a 19.000 usuaris
  • La consellera de Medi Ambient assegura que la renovació del contracte, caducat des de 2018, comptarà amb una aportació de 2,7 milions d'euros

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha assegurat que prompte es materialitzarà l’adjudicació de la concessió de transport de viatgers per carretera Utiel-Requena.

Pradas, que ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde d’Utiel, Ricardo Gabaldón, ha avançat que “la renovació d’este contracte, que estava caducat des de 2018, permetrà donar servei a més de 19.000 usuaris i tindrà una aportació de la Generalitat de 2,7 milions d’euros”.

Amb este servei -ha destacat Pradas- “la Generalitat posa a la disposició dels ciutadans d’estos municipis un servei bàsic i essencial per al seu dia a dia, com és el del transport. A través d’esta nova concessió podrem garantir una millor mobilitat i contribuir a millorar la seua qualitat de vida”.

La futura concessió comptarà amb 7 vehicles que realitzaran, conjuntament, 226.000 quilòmetres comercials i 6.425 expedicions a l’any. La seua duració serà de 10 anys, fins a 2033.

Durant la seua reunió, Pradas ha analitzat altres qüestions relacionades amb el desenvolupament de projectes mediambientals i la gestió de l’aigua i de residus al municipi.

Galeria d'imatges