Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia oferix servei especial de tramvia per a acudir a la Fira de l’Automòbil d’Ocasió i ExpoEsport

29/11/2023
Feria
  • El primer esdeveniment se celebra del 30 de novembre al 3 de desembre i el segon, de l'1 al 2 de desembre
  • La línia 2 també comunica amb el recinte firal a l'estació de Les Carolines-Fira

Metrovalencia oferix des d’este dijous 30 de novembre, i fins al diumenge 3 de desembre, serveis especials en la línia 4 de tramvia fins a la parada de Fira, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que vullguen acudir a la Fira de l’Automòbil, Vehicle d’Ocasió i Comercial, que se celebra en esta edició del 30 de novembre al 3 de desembre, i al certamen ExpoEsport, de l’1 al 2 de desembre.

Durant la celebració d’estos esdeveniments, el servei de tramvia funcionarà en tota la línia amb una freqüència de pas de 20 minuts els dies laborables, 30 de novembre i 1 de desembre, i entre 30 i 40 minuts el dissabte 2 i el diumenge 3, sempre entre les 6.00 i les 22.00 hores en jornades laborables, i de 6.00 a 23.00 hores en cap de setmana.

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre, el primer tramvia des de Beteró amb destinació a Fira eixirà a les 6.00 hores, mentre que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.30 hores. En sentit invers, des de Fira fins a Doctor Lluch, la primera unitat circularà a partir de les 6.40 hores. L’últim tramvia des de la parada de Fira eixirà a les 22.19 hores i des de Doctor Lluch, a les 21.29 hores.

El dissabte 1, el primer tramvia des de Doctor Lluch eixirà a les 6.00 hores. L’últim tramvia des de la parada de Fira eixirà a les 22.19 hores.

El diumenge dia 2, el primer tramvia des de Doctor Lluch entrarà en servei a les 7.20 hores, mentre que l’últim des de la parada de Fira ho farà a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines - Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web de metrovalencia i en el telèfon gratuït d'informació d'Atenció al Client 900 46 10 46, així com en els comptes de Facebook i Instagram de Metrovalencia, i en l'app oficial.

Galeria d'imatges