Conselleria de Educació, Cultura, Universitats i Ocupació

El conseller d'Educació anuncia la licitació de les obres d'ampliació de l'IES Pere Maria Orts de Benidorm

29/11/2023
El conseller d'Educació anuncia la licitació de les obres d'ampliació de l'IES Pere Maria Orts de Benidorm
  • José Antonio Rovira ha visitat el centre junt amb l'alcalde de Benidorm per a comprovar la necessitat de les obres que tenen anys de retard
  • La licitació està prevista que es publique a final d'enguany o principi de 2024
     

El conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, ha anunciat este dimecres que, “després d'anys d'abandó, licitarem prompte el projecte de construcció de l'ampliació del nou IES Pere Maria Orts de Benidorm”.

José Antonio Rovira ha realitzat estes declaracions després de visitar, junt amb l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, les instal·lacions de l'IES Pere Maria Orts. 

“Esperem que estes obres resolguen els problemes actuals, ja que la situació del centre és bastant deplorable. Des de Conselleria està ja tot preparat per a traure a licitació l'obra. En estos quatre mesos que fa que estem en Conselleria, estem agilitzant tot el que és possible este projecte que té anys de retard, una cosa no imputable a l'actual equip”, hi ha afegit el conseller.

Quant als terminis, Rovira ha indicat que “esperem que eixa licitació estiga llesta per a final d'enguany o principi de 2024 perquè es traga a concurs i es puguen iniciar les obres al més prompte possible”.

Per part seua, l'alcalde Benidorm, Toni Pérez, ha agraït al conseller l'interés mostrat per visitar este institut i conéixer de primera mà l'estat en el qual es troba. En este sentit, Pérez ha recordat que “després de huit anys remetent escrits a la Generalitat, a la Conselleria d'Educació i al responsable d'esta d'aleshores, el conseller Marzà, en què se li sol·licitava sense èxit una cita a València per a atendre els problemes educatius de Benidorm, només han fet falta quatre mesos perquè este conseller ens escolte i hi vinga a visitar l'obra”. 

Per este motiu, s'ha mostrat “molt satisfet” amb l'anunci. “Si en el primer trimestre de 2024 esta és una obra en procés d'adjudicació, serà una grandíssima notícia per a Benidorm”, ha conclòs.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

Declaracions del conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira