Medi Ambient, Infraestructures i Territori
Transport

Pradas anuncia l’adjudicació de la línia de transport Onda-Castelló, que donarà servei a més 131.200 usuaris

29/11/2023
Pradas anuncia l’adjudicació de la línia de transport Onda-Castelló, que donarà servei a més 131.200 usuaris
  • La consellera de Medi Ambient assegura que la renovació del contracte, caducat des de 2018, comptarà amb una aportació de 4,02 milions d'euros
  • Salomé Pradas destaca que garantir la mobilitat de la ciutadania “és sinònim d'oportunitats, però també és un element de cohesió social i territorial”

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha anunciat l’adjudicació de la línia de transport de passatgers d’Onda-Castelló, una actuació que permetrà garantir la mobilitat de més de 131.200 passatgers a l’any.

Pradas, que ha mantingut una trobada de treball amb l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, per a analitzar futurs projectes en matèria de medi ambient i infraestructures, ha avançat que “la renovació d’este contracte, que estava caducat des de 2018, tindrà una aportació de la Generalitat de 4,02 milions d’euros”.

La responsable de Medi Ambient ha mostrat el compromís de la Generalitat “amb la implantació d’un bon sistema de transport públic per a donar més opcions de mobilitat al conjunt dels ciutadans”. Per això, ha indicat, “amb este servei posem a la disposició dels usuaris un sistema de transport de qualitat que garantirà una bona xarxa de transports”.

Segons el parer de Pradas, garantir la mobilitat de la ciutadania “és sinònim d’oportunitats, però també és un element de cohesió social i territorial”. I tot això -ha continuat- “amb els més exigents estàndards en matèria de seguretat i confort”.

La futura concessió comptarà amb 6 vehicles que realitzaran, conjuntament, 356.440 km comercials i 12.937 expedicions a l’any. La seua duració serà de 10 anys, fins a 2033.

Galeria d'imatges