President

Carlos Mazón acudix a l’entrega de la XXIII edició dels Premis Onda Cero València

29/11/2023
Carlos Mazón acudix a l’entrega de la XXIII edició dels Premis Onda Cero València
  • El president ha felicitat els huit premiats per la seua aportació al desenvolupament econòmic, social i cultural 
València.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assistit als premis anuals d’Onda Cero València, que arriben enguany a l’edició XXIII i reconeixen la trajectòria humana i professional d’empreses, entitats i persones de València.

El cap del Consell ha mostrat el seu agraïment a Onda Cero per la seua labor informativa al servei del ciutadà. Mazón també ha felicitat els huit premiats d’esta edició per la seua aportació al desenvolupament econòmic, social i cultural, així com a la innovació i l’esport de la Comunitat Valenciana.

Els guardonats per Onda Cero València han sigut: Francisco Fenollosa, president honorífic del Llevant UE (Premi d’Honor); Jeanologia, empresa dedicada a fabricar tecnologies innovadores per a la indústria tèxtil (innovació); Juan José Bendicho, creador de l’esport escolar colpbol (esport); La Mare que Va, centre de formació en hostaleria i turisme de la Fundació Asindown (solidaritat), i L’Horta Teatre, una companyia amb més de 45 anys de presència en el sector (art i cultura).


Belén Franch Gras, física investigadora de la Universitat de València, líder del grup de treball sobre rendiments dels cultius del consorci internacional NASA (ciència); TeleTaxi València, amb més de 40 anys de recorregut en el sector (empresa), i la Fundació Mónica Duart del son, que té com a objectiu el desenvolupament de projectes d’investigació, formació i conscienciació sobre el son (societat).

Galeria d'imatges