Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Espectacles

L'Arniches d'Alacant proposa teatre i dansa amb Candela Peña, Pilar Castro i Marcos Morau per a este cap de setmana

30/11/2023
L'Arniches d'Alacant proposa teatre i dansa amb Candela Peña, Pilar Castro i Marcos Morau per a este cap de setmana
  • Candela Peña i Pilar Castro protagonitzen Contracciones l'1 de desembre
  • El Premi Nacional de Dansa 2013, Marcos Morau i Led Silhouette presenten la peça de dansa Los perros

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) oferix al Teatre Arniches este cap de setmana dos propostes de teatre i dansa amb Candela Peña, Pilar Castro i Marcos Morau en els espectacles Contracciones i Los perros

L'IVC enfila amb esta programació la recta final del trimestre que, segons la delegada territorial de l'IVC a Alacant, Alicia Garijo, ha obtingut “una fantàstica resposta del públic”, que ha esgotat les entrades per al divendres.

“Este cap de setmana tenim dos propostes molt interessants i amb nom propi. Rebre dos actrius de la talla de Candela Peña i Pilar Castro, o la creació d'un premi nacional de dansa com és el gran Marcos Morau, no pot més que alegrar-nos i desitjar que el públic ho disfrute”, ha assenyalat Garijo.

El divendres 1 de desembre, a les 20.30 hores, Pilar Castro i Candela Peña protagonitzen la 'dramàtica comèdia' Contracciones, que dirigix Israel Solà. 

Esta obra explora la invasió creixent de les grans companyies en la intimitat dels seus empleats i mostra una dona en un càrrec de poder que entrevista Emma, de la secció de vendes, sobre la seua vida amorosa. 

El dissabte 2 de desembre, a les 20.30 hores, el públic té una cita amb la dansa contemporània amb Los perros, la proposta de Led Silhouette i Marcos Morau interpretada pels ballarins Jon López i Martxel Rodríguez. 

Morau, Premi Nacional de Dansa 2013, coreògraf i director de La Veronal, i la companyia de dansa navarresa Led Silhouette, s'unixen en esta producció per a crear una peça que plasma a través de la dansa la resistència davant de la convulsa societat actual.

L'obra busca en les formes primitives del passat per a lluitar i fusionar-se amb la nova condició contemporània, que corre i s'escapa de les mans en una constant lluita per la supervivència.

 

Galeria d'imatges