Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Cultura

L’Institut Valencià de Cultura presenta en concert Els Amics de les Arts a l'Auditori de Castelló

01/12/2023
L’Institut Valencià de Cultura presenta en concert Els Amics de les Arts a l'Auditori de Castelló
  • L'actuació tindrà lloc el dissabte 2 de desembre, a les 20.00 hores, dins del cicle ‘Un món de músiques’
  • L'EACC organitza la jornada ‘Carta blanca a Itziar Okariz’ durant la jornada del dissabte 2 de desembre 

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura, presenta el dissabte 2 de desembre, a les 20.00 hores a l’Auditori de Castelló, el concert del grup Els Amics de les Arts.

La banda arriba fins a l’Auditori de Castelló dins de la seua gira ‘Allà on volia’, que servirà per a presentar les cançons del seu últim disc, publicat en 2023. El concert significa el retorn als escenaris d’una banda que ha aconseguit nombrosos èxits entre un públic ampli i intergeneracional.

Els integrants del grup, Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret, han preparat un repertori integrat per les cançons del seu últim disc i també amb alguns dels seus grans èxits. Serà una oportunitat per a comprovar el bon moment en què es troba la carrera musical de la banda, que rep el suport de públic i crítica.

El nou disc està produït i mesclat per l’escocés Tony Doogan (Mogwai, Belle & Sebastian, Snow Patrol, entre altres) i tanca la trilogia formada pels últims tres treballs de la banda: ‘Un estrany poder’ (2017); ‘El senyal que esperaves’ (2020), i la seua última producció, ‘Allà on volia’ (2023).

El concert forma part del cicle ‘Un món de músiques’ i és una proposta de l’Auditori de Castelló que té com a objectiu donar a conéixer la varietat i riquesa d’estils procedents d’altres punts del país i a escala internacional.

Les entrades per a este concert tenen un preu de 15 euros i es poden adquirir en taquilla i en el web.

‘Carta Blanca a Itziar Okariz’ a l’EACC

D’altra banda, l’Espai d’Art Contemporani de Castelló organitza el dissabte 2 de desembre, de 10.00 a 20.00 hores, la performance ‘Carta Blanca a Itziar Okariz’.

L’activitat es configura a partir de línies, referències i moments de l’obra i vida de l’artista Itziar Okariz. A partir d’una invitació, que restituïx la concepció clàssica d’espai expositiu com a lloc físic, l’artista convoca Lorea Alfaro, Jon Mikel Euba, Mette Edvarsen, Violeta Mayoral, Jon Otamendi, Ion Munduate, Azucena Vieites, Martín Pena i Sergio Prego a entrar en diàleg i contacte desenvolupant diverses activitats a l’EACC.

Esta trobada, acompanyada de records, cossos i obres sobre diversos suports com la veu, un linòleum o paper fotogràfic, pretén activar la transmissió com a espai en el qual situar les obres. La transmissió és una de les línies d’investigació conceptual i metodològica de l’obra d’Okariz.

El primer grup de propostes es desenvoluparà a l’EACC d’11.00 a 14.00 hores i finalitzarà amb una segona tanda, de 16.00 a 20.00 hores. Per a més informació de les activitats, consulteu ací.

Galeria d'imatges