Vicepresidència i Servicis Socials, Igualtat i Vivenda
Violència sobre la dona

Susana Camarero trasllada la condemna unànime del Consell per l’assassinat de Fàtima i insta a la unitat enfront de la violència sobre la dona

30/11/2023
  • La vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge ha mostrat la seua solidaritat i condolença a la família i a l'entorn de la víctima
  • Reitera el compromís del Govern Valencià amb les dones que patixen esta violència i recorda que el Consell compta amb instruments per a avançar en l'erradicació d'esta xacra

La vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, ha traslladat la condemna unànime de tot el Consell i de tota la societat per l'assassinat de Fàtima, veïna de Sagunt, presumptament a mans de la seua exparella.

Susana Camarero ha mostrat la seua solidaritat i condolença a la família i a l’entorn de la víctima, així com a tota la ciutat de Sagunt, localitat on residia la jove de 34 anys.

De la mateixa manera, ha llançat un missatge de suport a les víctimes i ha fet una crida a tota la societat en defensa de les dones que patixen violència en les seues llars. També ha transmés unes paraules d’esperança i ha assegurat que “hi ha eixida a la violència de gènere” i que el Consell compta amb instruments i serveis d’atenció perquè qualsevol víctima o qualsevol persona que conega una situació de violència de gènere puga posar-se en contacte amb la Generalitat i avançar en l’erradicació de la violència sobre la dona.

La vicepresidenta, a més, ha oferit ajuda a totes les dones que estan passant per qualsevol classe de situació de violència i ha subratllat que “el Govern Valencià i tota la societat valenciana estem disposats a ajudar perquè puguen eixir de l’infern que patixen”.

Finalment, la titular d’Igualtat ha indicat que el Consell està pendent de l’estat de salut de la menor de 13 anys, filla de la jove assassinada, que va estar present durant el desenvolupament dels fets i continua en ingrés hospitalari. Pel que fa a l’altra filla de la víctima, de 4 anys, la vicepresidenta ha informat que està sota la tutela d’uns familiars.

Talls de veu relacionats